Spelletjesmaand bij Leentje Buur

Zwolle – In januari zet Speel-o-theek Leentje Buur gezelschapsspellen in het zonnetje. Op vrijdagmiddag 14 en 28 januari kunnen kinderen uit de buurt spelletjes komen spelen. Van 15.00 tot 17.00 uur staan de vrijwilligers klaar met Twister, Jakkiebak en andere bordspellen. Daarnaast kunnen leden deze maand een extra spel kosteloos lenen.

leentje_buur_0694_470.jpg

Voor deze actie is het assortiment flink uitgebreid. Kinderen van Catan, Krokodil onder mijn bed, Koehandel, Junior Stratego, Dolfje Weerwolfje is slechts een greep uit het aanbod. Een speel-o-theek is hetzelfde voor speelgoed wat een bibliotheek is voor boeken. De laagdrempelige speelgoeduitleen is bestemd voor kinderen van 0 tot 10 jaar en biedt een breed assortiment van verantwoord speelmateriaal aan: waaronder Lego, Fisher Price, Playmobil, houten speelgoed, puzzels en buiten speelgoed.  Leentje Buur opent tweewekelijks haar deuren in de Speeltuinvereniging Assendorp aan de Geraniumstraat 1-1 van 15.00 – 17.00 uur. De openingsdata voor komende periode zijn: 14 en 28 januari, 11 februari, 4 en 18 maart. Het lidmaatschap kost 13.50 euro en per uitgeleend speelgoed betaal je 30 eurocent.

In januari wordt iedereen uitgedaagd voor een potje sjoelen! Voor informatie leentjebuur@gmail.com of www.leentjebuur.webs.com. Hier staan ook alle openingstijden van de speel-o-theek.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)