Gedeputeerde Buursink naar Kamperpoort/Diezerpoort

Zwolle – Rond tien uur hebben gedeputeerde Dick Buursink en wethouder Nelleke Vedalaar in gezelschap van een aantal gemeente- en provincieambtenaren een bezoek gebracht aan de wijken Kamperpoort en Diezerpoort. Dit alles in het kader van "Investeren met gemeenten".

06-01-2011_bezoek_wethouder_en_gedeputeerde_prov_overijssel_div_instellingen_1.jpg

In de wijken Kamperpoort en Diezerpoort wordt door een samenwerking van diverse partijen een integrale aanpak voor herstructurering en versterking van het leefklimaat in de wijken uitgevoerd. Naast een aanpak van de fysieke omgeving, wordt daarbij ook een sociale en economische impuls aan deze wijken gegeven om de wijken duurzaam te versterken. Binnen deze integrale aanpak willen provincie en gemeente extra investeren (Investeren met Gemeenten) om het sociale klimaat verder te versterken en duurzame veranderingen te realiseren.

06-01-2011_bezoek_wethouder_en_gedeputeerde_prov_overijssel_div_instellingen_2.jpg

06-01-2011_bezoek_wethouder_en_gedeputeerde_prov_overijssel_div_instellingen_3.jpg

06-01-2011_bezoek_wethouder_en_gedeputeerde_prov_overijssel_div_instellingen_4.jpg

Op de fiets vertrok het gezelschap rond 10.00 uur vanaf het Stadhuis naar locatie Wonderwoud, een Brede School gevestigd in de bomenbuurt in de Diezerpoort om als laatste rond 12.30 uur een afsluitende maaltijd te nuttigen in Johanna’s Restaurant hin het wijkcentrum Kamperpoort. In de tussentijd werden het Inloopcentrum voor psychiatrische wijkbewoners de Uitweg, het Kamperpoorter Kunstatelier Tante Jee met een bezoek vereerd.

06-01-2011_bezoek_wethouder_en_gedeputeerde_prov_overijssel_div_instellingen_5.jpg

06-01-2011_bezoek_wethouder_en_gedeputeerde_prov_overijssel_div_instellingen_6.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Gedeputeerde Buursink naar Kamperpoort/Diezerpoort”

Reacties zijn gesloten.