Vrijblijvend kennis maken met het christelijk geloof

Zwolle – kerken in Zwolle starten vanaf februari weer een nieuwe Alpha-cursus. In tien avonden en een weekend kun je geheel vrijblijvend kennis maken met het christelijk geloof. Op donderdagavond 27 januari 2011 is er een informatieavond in de Grote Kerk.

Wereldwijd hebben al meer dan 14 miljoen mensen een Alpha-cursus gevolgd. In Nederland zijn dat er 180.000. Waarom? Die vraag wordt beantwoord op de informatieavond van de Alpha-cursussen in Zwolle. Iedereen die meer wil weten over de Alpha-cursus is tussen 19.30 en 21.30 uur van harte welkom in de Grote Kerk. Oud-deelnemers en medewerkers vertellen je, bij een kop koffie met wat lekkers, graag over hun ervaringen. Ook zijn er folders, foto’s en filmpjes die een goed beeldgeven van de cursus.

De Alpha-cursus is een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn ‘Wie is Jezus?’, ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’ en ‘Bijbellezen: waarom en hoe?’. De cursusavonden starten om 19.00 uur en beginnen altijd met een gezamenlijke maaltijd. Deelname is gratis, er wordt alleen een kleine vergoeding gevraagd voor de maaltijden en het weekend.

Is er meer? Ontdek het zelf! www.alpha-cursus.nl  Voor meer informatie, cursuslocaties en –data: www.alphacursuszwolle.nl  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Vrijblijvend kennis maken met het christelijk geloof”

  1. Om 19.00 uur een maaltijd? Is dat om zo een sociale gebondenheid te krijgen? Of om het ijs te breken? Rare tijd voor een maaltijd trouwens.

Reacties zijn gesloten.