Zaterdag a.s. wijkderby v.v. SVI – Zwolsche Boys

Zwolle – Derby’s in het voetbal zijn altijd speciaal. In Zwolle kennen we er een aantal, maar een wijkderby zien we niet vaak. Aanstaande zaterdag (22 januari) wordt na een zeer korte winterstop de 2de helft van de competitie afgetrapt met de derby in Zwolle-Zuid.

In de 2de Klasse neemt v.v. SVI op tegen Zwolsche Boys. Voor SVI het sein om de smaak van een tegenvallende eerste seizoenshelft gelijk weg te spoelen. De Ittersummers staan onderaan en moeten alle zeilen bijzetten om degradatie te ontlopen. Het vertrouwen bij SVI is echter groeiende, getuige de oefenwinsten op Olympia (3-0) en vv Hatttem (7-0). Zwolsche Boys is als promovendus in de 2de Klasse bezig aan een redelijk seizoen. De ploeg van trainer John Beijen bezet een plaats in de middenmoot, maar heeft ook de punten hard nodig om niet in de problemen te komen. Een derby met belangen en dat zal de spanning bij beide teams voelbaar maken. De wedstrijd op sportpark "de Siggels", de thuishaven van SVI, begint om 14.30 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Zaterdag a.s. wijkderby v.v. SVI – Zwolsche Boys”

  1. Ah dat is misschien wel een leuke wedstrijd om te bezoeken idd 😀 en dan hoop ik toch dat de boys winnen (sorry papa en appie heb echt he-le-maal niks met svi)

Reacties zijn gesloten.