Landenmarkt Carolus Clusius College groot succes!

Zwolle – Menig ouder en belangstellende heeft tijdens de afgelopen twee dagen gehouden Landenmarkt zijn/haar smaakpapillen weer even getest. Onder het oog van vele bezoekers presenteerden leerlingen van de tweede klassen van het Carolus Clusius College, over alle landen van de Europese Unie hun presentatie.

25-01-2011_landenmarkt_ccc_1.jpg

In Europa zijn veel verschillen, denk alleen al aan landschap, cultuur en taal. Om een beter beeld te krijgen van het Europa, waarin wij leven, werd in de onderbouw-aula deze Europese landenmarkt georganiseert. Het groepje leerlingen dat de mooiste presentatie maakte ontving de Europa-beker en last but not least … de eeuwige roem. Een geslaagd evenement. waar met voldoening op terug gekeken kan worden.

25-01-2011_landenmarkt_ccc_2.jpg

25-01-2011_landenmarkt_ccc_3.jpg

25-01-2011_landenmarkt_ccc_4.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Landenmarkt Carolus Clusius College groot succes!”

  1. Gaaaaaaap….werkelijk tenenkrommend wat het CCC allemaal doet om in de media te komen. Elke school doet zulke projecten……
    Wel mooie foto’s trouwens 😉

  2. O jaaaa dat CCC is zoooo’n leuke school 😛
    Heb er zelf opgezeten en vond ik het maar een grote kille bedoening. Maar goed, ze hebben er blijkbaar een goede PR-miep…

  3. Jammer dat het niet echt gewaardeerd kan worden, gezien de reactie hieronder. Deze landenmarkt doen ze niet zomaar om in de krant te komen, maar is een project dat elk jaar wordt gedaan, om de leerlingen meer bewust te laten worden van de Europese omgeving waarin ze leven, een goed initiatief!

Reacties zijn gesloten.