FC Zwolle verliest in Veendam

|   Laatste wijziging

Veendam – FC Zwolle heeft vrijdagavond de derde nederlaag van het seizoen geleden. De koploper van de eerste divisie verloor bij BV Veendam (1-0). Michael de Leeuw maakte de enige treffer.

RKC Waalwijk profiteerde niet van de uitglijder van de lijstaanvoerder. De formatie verloor op eigen veld van FC Den Bosch (0-1). De voorsprong op achtervolger RKC (met een wedstrijd minder gespeeld) is evenwel nog altijd elf punten. Dezelfde voorsprong heeft Zwolle op de nummer twee in de Jupiler League FC Volendam (met twee wedstrijden minder gespeeld).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “FC Zwolle verliest in Veendam”

  1. AZ wil zich in het komende weekeinde versterken met VVV-spits Ruud Boymans (21) en verdediger Eric Botteghin van FC Zwolle. Volgens RTVNH zoeken de Alkmaarders vervangers voor de afwezige Jonathas en de vertrokken Gil Swerts en Kew Jaliens.

    Technisch directeur Earnest Stewart wilde niet veel los laten over de geruchten. “We hebben alles redelijk op orde”, waren zijn enige woorden. De 23-jarige Botteghin, wiens contract in de zomer afloopt, werd eerder al in verband gebracht met NAC Breda.

  2. Vervelende nederlaag, echter nog steeds boven aan en dus de beste papieren! Geloof in de ploeg en de ploeg steunen zijn de enige twee dingen die je kan doen (die een positief effect zullen hebben)

    Forza Zwolle!

  3. Natascha hoop ook dat ze deze negatieve prestatie niet doorzetten maar omzetten in weer winnende wedstrijden .Anderskrijgen we weer zo als in voorgaande seizoenen dat ze weer naast de hoofdprijs grijpen en het mooi beginnende seizoen verloren gaat

  4. @Pieters

    Ik had na 7 jaar achtereen verliezen bij Veendam uit, niet verwacht we we nu wel zouden winnen. Er is nog geen man overboord;) Helemaal niet omdat ook RKC weer punten heeft laten liggen, laten we hopen dat Volendam morgen ook punten laat liggen.

  5. Het is dan wel niet zo erg, maar TOP is het niet hoor ! We kunnen nog wel wat leiden, maar als Volendam beide potjes wint, dan is het nog maar een paar punten, alleen ons doelsaldo is vele malen beter, dus ook een punt waard.

  6. Bericht door Ren, op 29 januari 2011 om 11:07
    Het is dan wel niet zo erg, maar TOP is het niet hoor

    Dat klopt, het is tegenwoordig FC en die spelen Topklasse;)

  7. Winnen bij Veendam betekent dat je kampioenskandidaat bent, verliezen betekent dat je je aspiraties nog even in de koelkast kunt zetten.
    Je zou haast zeggen dat de hand van René Buysrogge nu al weer zichtbaar begint te worden. 🙁

  8. Eigenlijk had de wedstrijd afgelast moeten worden, knetterhard en bevroren veld. Een scheidsrechter uit de buurt. Fatsoenlijk voetbal was niet mogelijk, hotseknots voetbal van Veendam wel. Dan kan er zo maar verloren worden.
    Gelukkig hebben de concurrenten ook verloren.
    😀

Reacties zijn gesloten.