Samenwerking Topsport Overijssel en Dommerholt

Zwolle –Topsport Overijssel heeft haar faciliteitennetwerk uitgebreid met Dommerholt Advocaten uit Zwolle. Middels de ondertekening van de overeenkomst is de samenwerking bekrachtigd.

dommerholt20kees20borstlap20-20to20anje20boogerd.jpg

Topsporters en talenten, die geregistreerd staan bij Topsport Overijssel, kunnen nu gebruik maken van de juridische expertise van Dommerholt Advocaten op het praktijkgebied sport. Dommerholt Advocaten is bijna vierendertig jaar geleden opgericht. Sindsdien is het kantoor uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met 46 advocaten, verspreid over vestigingen in Zwolle, Apeldoorn, Heerenveen en Assen. Het kantoor is relatief groot voor de regio Noordoost-Nederland. Dommerholt Advocaten is dan ook een aanwinst voor het netwerk van Topsport Overijssel.

Topsport Overijssel biedt de sporter volop de gelegenheid om zijn/haar talent te ontwikkelen en verbeteren. De sporter levert de prestaties, Topsport Overijssel zorgt voor de faciliteiten en een effectieve en efficiënte begeleiding. Topsport Overijssel is partner binnen het Olympisch Netwerk Overijssel, dat door NOC*NSF in het leven is geroepen. Samen met de partners in het Olympisch Netwerk werkt zij samen om in Overijssel optimale faciliteiten voor de ruim 500 sporters te creëren.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)