Metamorfose Dommerholtzaal theater Odeon

Zwolle – Op donderdag 28 november werden bezoekers van de voorstelling ‘Mondo Leone’ in de Dommerholtzaal blij verrast. Zij dachten een kaartje te hebben gekocht voor deze voorstelling en werden zowaar ontvangen als VIP’s; over de rode loper, in de spotlight en met een glas bubbels! De Dommerholtzaal is vernieuwd en Odeon De Spiegel theaters vierde dit met een feestelijk verzorgde avond in Theater Odeon.

Alle gasten hebben genoten van de bijzondere voorstelling; Mondo Leone. Leon Giesen nam iedereen mee in zijn kijk op de wereld met als centrale thema ‘gratis rijkdom’. Naast reguliere bezoekers waren enkele sponsoren, medewerkers van Dommerholt advocaten én technici die aan de verbouwing van de zaal hebben meegewerkt aanwezig. Iedereen was erg enthousiast over de metamorfose. De zaal heeft een frisse nieuwe uitstraling en biedt 20 extra comfortabele zitplaatsen.

Dommerholt Advocaten is dé eerste sponsor van Odeon De Spiegel theaters in Zwolle. Door een bijdrage te leveren aan het prachtige theater geeft Dommerholt Advocaten iets aan de stad en haar inwoners. Tegelijkertijd helpt Dommerholt Advocaten cultuur toegankelijk te maken en te houden.Een voorbeeld hiervan is ‘het Dommerholtje’ een laagdrempelig abonnement op voorstellingen in de Dommerholtzaal. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)