Grote drukte verwacht bij voetbalwedstrijd

Zwolle – Voor de wedstrijd FC Zwolle – GA Eagles die zondag vanaf 12.30 uur gespeeld wordt, worden naar verwachting 10.000 bezoekers verwacht. Verkeersmaatregelen zijn noodzakelijk om de toestroom van het verkeer en het parkeren in goede banen te leiden. Behalve de parkeerplaatsen bij het stadion – voor bezoekers met speciale toegangsbewijzen – is er ook parkeermogelijkheid op het Rechterland, Molenland en Hogeland.

Op zondag 13 februari van 11.00 tot 17.00 uur gelden er aangepaste verkeersroutes. Het Rechterland wordt een parkeerterrein en de Boerendanserdijk, tussen de Ceintuurbaan en het Rechterland, wordt eenrichtingsverkeer. Het verkeer kan via de Ceintuurbaan – Boerendanserdijk naar het Rechterland. Verkeer komend vanaf de Oude Meppelerweg – Kranenburgweg kan via het Rechterland – Molenland – Hogeland naar het Rechterland (neus van de auto richting Kranenburgweg).

Na afloop van de wedstrijd wordt de automobilisten verzocht om via de Ceintuurbaan naar het zuiden te reizen. Voor het noorden en midden van het land via de Kranenburgweg en Ommen. Verkeer met bestemming Berkum kan via de Erasmuslaan of de Campherbeeklaan naar de Kranenburgweg rijden of via de Kuyerhuislaan.

Buslijn 3 van Syntus rijdt vanaf 11.00 uur niet via Boerendanserdijk maar via de Kranenburgweg. Daardoor vervallen enkele bushaltes.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Grote drukte verwacht bij voetbalwedstrijd”

  1. Wedstrijd is nog niet uitverkocht, je kan op vertoon van je legitimatie uit Zwolle of uit de directe omgeving een kaartje halen bij het stadion! Snel halen dus 😉

  2. Albert v/d Haar en Art Langeler zullen aanstaande zaterdagmorgen na de training de laatste kaarten aan de 12e man proberen te brengen! Je kan dus nog kaarten kopen op vertoon van een geldige legitimatie. Je hoeft niet verplicht een seizoenskaart hiervoor te hebben.

    Bron http://www.fczwolle.org

  3. Nou hoop dat ze zondag weer de opwaarste lijn handhaven want ze hebben de laatste wedstrijden na de winterstop weer punten laten liggen.Dus veel succes zondag en er tegenaan

Reacties zijn gesloten.