Verkeersmaatregelen voor FC Zwolle – Helmond Sport

Zwolle – Voor de wedstrijd FC Zwolle – Helmond Sport die vrijdag 8 april vanaf 18.45 uur gespeeld wordt, worden naar verwachting 9.500 bezoekers verwacht. Verkeersmaatregelen zijn noodzakelijk om de toestroom van het verkeer en het parkeren in goede banen te leiden.

Behalve de parkeerplaatsen bij het stadion – voor bezoekers met speciale toegangsbewijzen – is er ook parkeermogelijkheid op het Rechterland, Molenland en Hogeland.

Op vrijdag 8 april van 17.30 tot 23.00 uur gelden er aangepaste verkeersroutes. Het Rechterland wordt een parkeerterrein en de Boerendanserdijk, tussen de Ceintuurbaan en het Rechterland, wordt eenrichtingsverkeer. Het verkeer kan via de Ceintuurbaan – Boerendanserdijk naar het Rechterland. Verkeer komend vanaf de Oude Meppelerweg – Kranenburgweg kan via het Rechterland – Molenland – Hogeland naar het Rechterland (neus van de auto richting Kranenburgweg).

Na afloop van wedstrijd wordt automobilisten verzocht om via de Ceintuurbaan naar het zuiden te reizen. Voor het noorden en midden van het land via de Kranenburgweg en Ommen. Verkeer met bestemming Berkum kan via de Erasmuslaan of de Campherbeeklaan naar de Kranenburgweg rijden of via de Kuyerhuislaan.

Buslijn 3 van Syntus rijdt de normale route en tijden via onder meer de Boerendanserdijk.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Verkeersmaatregelen voor FC Zwolle – Helmond Sport”

  1. Het wordt wel een probleem zo te zien bij drukke wedstrijden aan de ceintuurbaan .Hadden misschien beter een nieuw en groot stadion kunnen bouwen aan de hessenpoort straks loopt alles steeds vast aan de ceintuurbaan.als de toekomst Eredivisie brengt in Zwolle was de hessenpoort beter geweest voor het verkeer van buitenaf en hadden ze daar ook een staionnetje erbij kunnen doen

  2. @ Pieters, zie het probleem niet. Wanneer ze promoveren dan gaan ze naar de zaterdagavond en/of de zondagmiddag. Dan heb je veel minder last van forensenverkeer.

  3. Mag ik de zure Zwollenaren erop wijzen dat Zwolle nog nooit het hele seizoen op de 1ste plek heeft gestaan. Gaat het ff wat minder komen direct weer de azijndrinkers met hun beslagen glazen bol…bah! Supporter ben je juist als het ff tegen zit! Forza Zwolle!

  4. Helemaal mee eens, Zwollenaarisback. Het publiek is toch de twaalfde speler? Dan ga je toch niet om een wissel roepen of meteen depri schelden als er geen goals vallen? Ik denk dat de spelers vleugels krijgen van positieve aanmoediging. Dus, Forza Zwolle én Forza no 12!

  5. Beste Pieters,

    Het lijkt mij in deze tijden van schaarste niet opportuun om zo kort na de oplevering van het stadioncomplex, op zoek te gaan naar een nieuwe locatie omdat er 1x in de 2 weken op bepaalde tijdstippen een oploopje is aan de Ceintuurbaan.

    Ik vind overigens dat druk bezochte voorzieningen voor de samenleving in de stad moeten zitten (zo ook bijvoorbeeld De Spiegel) en niet op een bedrijventerrein buiten de stad.

  6. Bericht door ingrid, op 6 april 2011 om 18:09
    Wanneer ze promoveren dan gaan ze naar de zaterdagavond en/of de zondagmiddag

    Dat ze gaan promoveren lijkt me wel duidelijk. Is het al bekend of het dan za-avond of zo-middag wordt?

Reacties zijn gesloten.