2ehands kinderkleding- en speelgoedbeurs Stadshagen

Zwolle – Op vrijdagavond 4 maart van 19.30-21.00 uur en op zaterdagochtend 5 maart van 10.00-13.00 uur vindt in het Cultuurhuis Stadshagen een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats. Alle maten en merken kinderkleding worden aangeboden tegen een zeer lage aantrekkelijke prijs.

Daarnaast is er een ruim aanbod aan tweedehands speelgoed te vinden. Door een nieuwe samenwerking is er dit jaar een nog groter aanbod aan kinderkleding, met op de zaterdagochtend een gratis springkussen voor de kinderen! U kunt voor deze beurs ook nog eigen kinderkleding en/of speelgoed inbrengen op de donderdagavond. Van elk verkocht speelgoedartikel ontvangt u 70% van de door u te bepalen verkoopprijs. De opbrengst komt ten goede aan de culturele programmering van het Cultuurhuis.

Indien u kleding en/of speelgoed inbrengt, gaat u akkoord dat alles wat niet is verkocht geschonken wordt aan een goed doel. Of u kunt nog aangeven dat de organisatoren nog de keuze krijgen uw niet-verkochte kleding te mogen plaatsen op hun webwinkel, waarbij u 50% ontvangt per verkocht artikel(zie voorwaarden website). Voor meer informatie over het inbrengen kunt u vanaf 14 februari een instructie-envelop afhalen bij de balie van het Cultuurhuis, mailen naar info@joepolaf.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)