FC Zwolle bindt ook FC Volendam aan de zegekar

|   Laatste wijziging

Zwolle – Onder het oog van veel FC Zwollesupporters die vrijdagmiddag vol goede moed naar Volendam waren vertrokken, hebben zowel FC Zwolle als FC Volendam in de eerste helft niet laten zien dat de top van de ranglijst tot hun domein behoorde.

Zonder Said Bakkati, maar met good old Albert van der Haar in de basis begon FC Zwolle aan de wedstrijd. In een teleurstellende eerste helft, creëerden beide ploegen pas in de laatste minuten mogelijkheden om voor de rust nog een voorsprong mee de catacomben in te nemen. Dit was echter niet het geval. Beide ploegen wisten de kansen niet te benutten. De tweede helft begon hoopvol. Zeker voor de Zwollenaren. Nadat een vrije trap van Arne Slot, net buiten de zestien, niets opleverde, was het Joey van den Berg die in de 53e minuut uit een voorzet van Sjoerd Ars de belangrijke 0-1 op zijn naam bracht. In de 87e minuut was het Danny Schreurs die, na enkele eerdere mogelijkheden, uit een voorzet van Yanic Wildschut met de 0-2 alsnog zijn totaal in de Jupilerleague op 14 bracht. Wat trainer Gert Kruijs van het teleurstellende FC Volendam ook probeerde het tij was niet meer te keren. De schutters van FC Zwolle waren niet echt op dreef en FC Zwolle speelde niet zijn beste voetbal, maar … de drie punten waren binnen. FC Volendam heeft nu een achterstand van 14 punten en kan zich normaal gesproken richten op de nacompetitie. Het verschil met RKC Waalwijk blijft zoals deze was, 9 punten. FC Zwolle deed goede zaken.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “FC Zwolle bindt ook FC Volendam aan de zegekar”

  1. Mork calling Orson come in Orson 😀 Oogjes dicht snavelties toe!

    PS: niks meer aan te doen, FC Zwolle wordt echt kampioen ;D

    PS2: ik ben niet dronken, gewoon slaap dronken

  2. Natascha is back, vol adrenaline en waarschijnlijk met het “Ik ben een Zwollenaar” nog nadreunend in haar hoofd. Gefeliciteerd! Mooie overwinning. De flow is er weer. 😀

  3. De vraag is nu WANNEER Zwolle kampioen wordt, en de tip voor het management om alvast uit te gaan kijken naar wezenlijke versterkingen voor de zomer.

  4. Leuk feestje op vrijdagmiddag, in, (mooi) Volendam. Wel met de jaskraag hoog gesloten. Alle busreizigers een goede thuisreis gehad?
    @ Natas, jij stond ook al te draaien (of was het dansen) op de tribune?:D:D:D;)

  5. Ben benieuwd of dat jongetje dat achter ons stond op de tribune weer warm is geworden.;)
    Na de eerste helft zonder noemenswaardige hoogstandjes was het erg koud.
    2e helft viel er meer te juichen 😀 op de tribune en was het zeker een paar graadjes warmer in het uitvak!!
    Lekkere sfeer, prima vermaakt!
    Hoop niet dat het kampioensschap gaat vallen tijdens carnaval. Heb wel zin in 2 feessie’s:)

  6. Weet niet wie je bent maar toch bedankt ;);D Gek maar dat kan ik echt heel goed merken en dus vooral bij de voetbal als we met z’n allen stil staan…

Reacties zijn gesloten.