PEC Zwolle Beloften verliezen bij Jong FC Volendam

|   Laatste wijziging

Zwolle – In het Kras stadion verloor Jong PEC Zwolle maandagavond nipt met 2-1. Na een 1-1 ruststand trok een agressiever FC Volendam in de tweede helft de winst naar zich toe.

Vanaf de eerste minuut zit Jong PEC Zwolle geen moment in de wedstrijd. Gezien het vertoonde spel is het team van trainer Jaap Stam geen schim van de ploeg die vorige week tegen Jong sc Heerenveen speelde. Jong FC Volendam is een stuk feller en dit resulteert in de 27ste minuut in een 1-0 achterstand. Door een doelpunt van Ibrahim Ikililou in de 32ste minuut komt Jong PEC Zwolle nog terug in de wedstrijd, maar het kan geen vuist maken.

In de tweede helft verandert er weinig aan het vertoonde spel vanaf de kant van Jong PEC Zwolle. Jong FC Volendam zet ook gedurende de tweede helft Jong PEC Zwolle constant onder druk. In de 75ste minuut trekt FC Volendam uiteindelijk dan ook de winst naar zich toe.

Opstelling Jong PEC Zwolle:
Wintjes; Talu, Nieveld, Aafjes, Koenders; IJzerman (79. Zandvliet), Drost, Saymak; Hiwat, Ikililou (58. Eloisghiri), Reniers.

De komende twee weken wacht een zwaar programma voor Jong PEC Zwolle, volgende week wacht Ajax thuis en de week daarop is AZ de tegenstander. Wil je volgende week de wedstrijd tegen Ajax bezoeken, dat kan! De wedstrijd is gratis te bezoeken, toegang via de spelershome ingang van het IJsseldelta stadion.

Bron: peczwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “PEC Zwolle Beloften verliezen bij Jong FC Volendam”

  1. Knap, dat de 27-jarige Aafjes in aanmerking komt voor Jong PEC 😛 Ik mis deze ervaren verdediger wel in de basis btw! Van een ongekondigd vertrek voor Aafjes gaat PEC nog spijt krijgen.

  2. @fcz010, die keeper is anders nog ouder dan Aafjes 🙂

    Snap inderdaad ook niet waarom Aafjes mag vertrekken en van den Berg dan ineens weer centraal achterin moet :S

Reacties zijn gesloten.