All Star Gala start met clinic door Landstede Basketbal

Zwolle – Het All Star Gala dat op zondag 13 maart plaatsvindt in het Landstede Sportcentrum te Zwolle start met een heuse All Star Clinic. Deze wordt gegeven door spelers en staff van Landstede Basketbal in samenwerking met het Centre for Sports & Education. Na afloop kunnen deelnemers uiteraard volop genieten van alle andere activiteiten op het basketbalspektakel.  

all_star_gala.jpg

De All Star Clinic is bedoeld voor jeugd in de leeftijd van 10-16 jaar en voor ieder niveau. De deelnemers gaan van 9.30 tot 12.30 uur aan de slag met leeftijdgenoten en ingedeeld naar niveau. Er worden over de hele ochtend verschillende stations afgewerkt, waar je overal iets anders leert. Dribbelen, schieten, passen… er is van alles wat! Als afsluiting wordt er een Mini All Star wedstrijd gespeeld. Iedere deelnemer krijgt een bal,een  T-shirt en natuurlijk gratis entree naar het DBL All Star Gala!

Schrijf je nu in!

De kosten voor de All Star Clinic zijn € 35,00. Opgeven kan via allstarclinic@hotmail.nl (o.v.v. naam, leeftijd, vereniging en positie). Op de website www.basketballleague.nl meer informatie over het All Star Gala.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “All Star Gala start met clinic door Landstede Basketbal”

  1. Het All Star Gala van de Dutch Basketball League dat komende zondag 13 maart gehouden wordt in het Landstede Sportcentrum heeft een bijzonder programmaonderdeel. In samenwerking met BVA Auctions zal er namelijk een online veiling starten van alle clubshirts die gesigneerd zijn door de volledige teams uit de basketbaleredivisie. De opbrengst van de veiling gaat naar de Bas van de Goor Foundation.

    De wedstrijdshirts van alle clubs worden tentoongesteld op de basketbalmarkt die op het evenement gehouden wordt. Bij de stand zal een internetpaal staan, zodat bezoekers direct al kunnen bieden. Een ??must-have?? voor de echte fans. De veiling via http://www.bva-auctions.com start op zondag en sluit op donderdag 17 maart om 19.00 uur.

    De opbrengst van de veiling gaat naar de Bas van de Goor Foundation. Deze zet zich in voor mensen met diabetes. Door de inzet van verschillende middelen wil de foundation mensen met diabetes bewust maken van het belang en positieve effect van sport in hun dagelijkse leven. Op dit moment zijn er in Nederland 1.000.000 mensen met diabetes type 1 of 2.

    Naast de veiling staan onder andere de volgende onderdelen op het programma:
    09.30-12.30 uurClinic voor de jeugd door Landstede Basketbal
    13.00-14.15 uurAll Star Game U23, Noord tegen Zuid
    14.30-14.55 uur3-point Contest
    15.00-16.20 uurAll Star Game, Noord tegen Zuid
    16.30-17.00 uurDunkcontest
    17.10 uurPrijsuitreiking

    Entreekaarten voor het evenement zijn nog verkrijgbaar op de dag zelf. Volwassenen betalen ?? 10,00, jeugd tot 16 jaar en 65+ betalen ?? 5,00. Kijk voor meer informatie op de website http://www.basketballleague.nl.

Reacties zijn gesloten.