Nieuwe groepsactiviteiten in Zwolle

Zwolle – Wie een vrijgezellenfeest gaat organiseren, een uitje met de studentenvereniging heeft of weleens wat anders wil dan poffertjes eten met de familie, is in Zwolle op de juiste plek. In en nabij het centrum van Zwolle worden diverse workshops, activiteiten en dagvullende programma’s aangeboden. Deze groepsuitjes zijn te boeken via www.overijsseltrips.nl.

tip_van_maand_maart_2011.jpg

Er is een ruime keus aan originele en gezellige workshops die alle deelnemers een onvergetelijke dag bezorgen. Bonbons maken, whisky blenden, een eigen parfum samenstellen, een (bruids)taart pimpen, sieraden maken. Het wordt nog lastig kiezen! De workshops duren 1,5 tot 3 uur en na afloop neemt iedereen zijn eigen creatie mee naar huis, voor een blijvende herinnering. Ook is het mogelijk om een kookworkshop of cocktail-class te volgen, waarbij er na afloop genoten wordt van de (eigengemaakte) culinaire heerlijkheden.

Kijk voor het complete programma, informatie en prijzen op www.overijsseltrips.nl, onder boekingscode ZWO1124 (diverse workshops) en ZWO117 (kookworkshop en cocktail-class). Voor meer informatie of reserveren kunt u contact opnemen met de afdeling groepsuitjes, via info@overijsseltrips.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)