Zwolle–Zuid in actie tegen zwerfafval

Zwolle – Zwerfafval verdwijnt niet door regels, boetes of ergernis, wél door samen opruimen. Daarom komen bewoners van Zwolle- Zuid op zaterdag 19 maart in actie tegen zwerfafval. Op deze dag gaan bewoners jong en oud samen met buurtbewoners, wijkgroepen, verenigingen en andere organisaties in de wijk aan de slag om Zwolle-Zuid van zwerfafval vrij te maken. Woont u in Zwolle-Zuid en helpt u ook mee?

Zelf brood en schoonmaakspullen meenemen is niet nodig. Op de schoonmaakdag stelt de organisatie schoonmaakmaterialen beschikbaar zoals grijpers, hesjes, handschoenen en vuilniszakken. Na de schoonmaakactiviteiten verzamelt de organisatie de grijpers en hesjes voor andere schoonmaakacties in de stad. Tussendoor komt de organisatie u verwennen met koffie en broodjes. De organisatie haalt het verzamelde zwerfafval op. De dag sluit u feestelijk af samen met alle vrijwilligers die op deze dag hun handen uit de mouwen hebben gestoken voor Zwolle-Zuid. Aanmelden voor deze actie is heel eenvoudig. U stuurt uw gegevens via een e-mail naar avvoorst@rova.nl en daarop ontvangt u van de organisatie een bevestiging en verdere uitleg.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Zwolle–Zuid in actie tegen zwerfafval”

  1. In principe een goed idee, maar in de praktijk komt het er vast op neer dat een stel ‘idealisten’ de troep vd ander mogen opruimen. Ik zou liever zien dat de troepmakers dat zelf doen!

  2. Uiteraard zou dat ideaal zijn, maar dat zie ik ook nog niet gebeuren…
    Daarom met z’n allen de handen uit de mouwen en laten we Zuid eens laten blinken 🙂 Heel misschien nodigt het uit tot minder troep op straat gooien, want wanneer er ergens al vuil ligt dan nodigt dat zeker uit tot meer…

Reacties zijn gesloten.