Kaarten- én Scrapdagen in Zwolle

Zwolle – Op veler verzoek is er dit jaar ook een voorjaarseditie van de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen in de IJsselhallen Zwolle. Tegelijkertijd met de Perga Doe Dagen Noord-Nederland. Op 10-11-12 maart gaan duizenden hobbyisten weer aan de slag met kaarten maken en scrapbooken op deze beurs, die alweer 10 jaar geleden voor het eerst plaatsvond. Om dit alles feestelijk te vieren is er als extra thema ‘taart- en tafeldecoratie’. 

Alle nieuwe trends, technieken, en materialen op het gebied van kaarten maken, scrappen en stempelen worden gepresenteerd bij ruim 130 stands of kramen. Er is een groot aanbod workshops en demonstraties waar de bezoeker inspiratie op kan doen. De traditionele, maar ook de hippe eigentijdse toepassingen komen aan bod. De welbekende 3D techniek (vaak in een nieuw jasje), maar ook het bewerken en inkleuren van kaarten met trendy stempels. Of het maken van een leuk scrapboekje voor in de handtas en het pimpen van een fotolijstje met Decopatch-papier.


Perga Doe Dagen Noord-Nederland

Tegelijkertijd, in dezelfde hal en bij de prijs inbegrepen, organiseert Pergamano International de Perga Doe Dagen Noord-Nederland. Met demonstraties van de nieuwste materialen en gratis Make & Takes gegeven door erkende Pergamano docenten. Op 12 maart is de allereerste Pergamano clubdag met exclusieve workshops speciaal voor leden.

Kaart wordt Taart!
Taarten en cupcakes decoreren is in Amerika al jaren hot is. De groep creatieve thuistaartenbakkers in Nederland groeit gestaag. De organisatie van de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen heeft niets voor niets gekozen voor ‘taart- en tafeldecoratie’ als extra feestelijk thema. Taartdecoratie heeft zeker raakvlakken met het kaarten maken. Kaartenmakers kunnen op de beurs kennismaken met deze leuke hobby. Bovendien, wat is er nu leuker dan met Pasen goed voor voor de dag komen met een mooi gedekte tafel vol zelfgemaakte zoete lekkernijen? Bewonder de tentoongestelde, smakelijke creaties van de taartenwedstrijd ‘Lentefeest’ en doe inspiratie op bij de aanwezige taartenwinkels. Natuurlijk mogen de fanatieke thuisbakkers deze beurs niet missen. Alles onder het motto: kaart wordt taart!

Kinderactiviteiten en mannen gratis! De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kassa open vanaf 9.30 uur. Volwassenen betalen 7 euro entree. Kinderen t/m 12 jaar betalen 5 euro voor een kaartje en krijgen daarvoor gratis workshops en een verrassingstasje. Mannen mogen, mits in gezelschap van een dame, gratis naar binnen! Voor hen is er een interessante stand met demonstratie van miniatuurgereedschappen. Voor meer informatie: www.knotsgekkekaartendagen.nl. Hier kan men terecht om een kortingsbon van 1 euro te downloaden en kaarten in de voorverkoop te kopen. Dat laatste is handig om de wachttijd bij de ingang te verkorten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)