Man met materiaal voor graffiti aangehouden

Zwolle – Op de Willemsvaart is maandagmorgenvroeg 14 maart is een 27-jarige man uit Koudum aangehouden.

Hij was in het bezit van verfattributen die gebruikt kunnen worden voor graffiti. Die werden inbeslaggenomen. Tegen de man wordt een onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Man met materiaal voor graffiti aangehouden”

  1. @ Iskandar, ik denk niet dat hij aangehouden met deze verfbussen bij zich, zonder dat er een aanleiding was om hem te verdenken van gebruik van deze bussen op plekken waar het niet is toegestaan. Maar daar wordt nader onderzoek na gedaan.

    Dus ik zou niet weten waarom deze verfbussen niet gewoon verkocht mogen worden.

  2. De politie heeft er wel een handje van om op nachtelijke tijdstippen zomaar mensen aan te houden en een kijkje te nemen in een tas die zij verdacht vinden..

    Acab.

  3. Bericht door Zuidski., op 14 maart 2011 om 18:37
    De politie heeft er wel een handje van om op nachtelijke tijdstippen zomaar mensen aan te houden en een kijkje te nemen in een tas die zij verdacht vinden..

    Acab.

    Misschien had hij een doorzichtig tasje bij zich. Bovendien hebben die spuitbussen een nogal karakteristiek rammelend geluid.

    Ik vind je toevoeging “acab” nergens op slaan!

    Tenslotte ben ik blij dat ze iets doen aan dit soort vernieling. Uitzonderingen daargelaten is graffiti een lelijke vernieling van publieke en private gebouwen!

Reacties zijn gesloten.