Expressionist Brambrand presenteert Pop= in Eureka

Zwolle – Creatief expressionist Bram Colijn presenteert, onder de naam Brambrand en in het kader van zijn afstudeerproject, de voorstelling Pop=. Twee weken lang, van 14 maart t/m 24 maart, is de bovenzaal van sociaal-culturele vereniging Eureka omgedoopt tot theaterwerkplaats met de voorstelling op 25 en 26 maart als eindresultaat.

Aan de hand van liedjes, foto’s en spel ontvouwt zich op een groot scherm het masker waarmee het karakter Pop zijn persoonlijke wereld uiting geeft en de bezoeker een blik gunt in de poppenkast in zijn hoofd. De teksten zijn in het Nederlands en verwant aan nederpop en kleinkunst. De foto’s zijn projecties van portretten en uitgebeelde scènes. Bram Colijn studeert aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden en richt zich voornamelijk op het bedenken, componeren en regisseren van muziektheater. Bram speelt de rollen van schrijver, zanger, muzikant, performer, componist/regisseur, fotograaf en artistiek leider om zijn ideeën te realiseren.

Op 25 en 26 maart 2011 wordt er voor publiek gespeeld om 19.45 en 21.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten. Kaarten kosten €1,50, exclusief lidmaatschap van sociaal-culturele vereniging Eureka. Lidmaatschap van Eureka is verplicht. Hierbij is de keus tussen een proeflidmaatschap van €2,50 of een jaarlidmaatschap van €15,-. De kaarten zijn te reserveren via info@eureka-zwolle.nl. Geef hierbij uw naam, aantal personen, de dag en het tijdstip op.

Sociaal-culturele vereniging Eureka is gevestigd aan Assendorperplein 9, 8012 TW te Zwolle. Meer informatie over Brambrand en de voorstelling Pop= kunt u vinden op www.brambrand.com. Meer informatie over Eureka: www.eureka-zwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Expressionist Brambrand presenteert Pop= in Eureka”

  1. Jammer, maar mijn interesse is niet gewekt. toch wil ik bram het allerbeste wensen met zijn optreden en hoop voor m dat het een succes wordt.

Reacties zijn gesloten.