Fietser gewond bij aanrijding met auto

Zwolle – Op donderdagmiddag 17 maart vond aan de Nieuwstraat een aanrijding plaats tussen een 73-jarige fietser uit Zwolle en een auto, bestuurd door een 66-jarige man uit Zwolle.

 politie_logo_4.jpg

De personenauto was vanaf de Jufferenwal de Nieuwstraat ingereden. De fietser kwam vanuit de Waterstraat en verleende geen voorrang aan de auto waarna een aanrijding plaatsvond. De man op de fiets raakte gewond aan zijn gezicht en werd voor behandeling door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Fietser gewond bij aanrijding met auto”

  1. Ik zat in de Belgische Keizer toen het gebeurde, had niets door tot er allemaal politie kwam + ambulance. Schijnt heftig te zijn geweest en scheen ook niet prettig om te zien te zijn geweest. Kon het niet zien van binnen. Gelukkig.

  2. Is ook een rotpunt, onoverzichtelijk als je uit de Waterstraat komt.
    Vind het wel knap dat de personenauto vanaf de Jufferenwal de Nieuwstraat in is gereden, want dan heeft hij wel een voetgangersgebied en 2 pollers gepareerd.

  3. Arie, dat is niet waar; die pollers voorkomen de rechte weg maar je kunt vanaf maagjesbolwerk de pollers benaderen maar ook vanaf de andere kant (kant van de v&d)… En misschien aanwonende?

Reacties zijn gesloten.