Man aangehouden ivm wet wapens en munitie

Zwolle – Op donderdagavond 17 maart kreeg de politie een melding dat een 42-jarige Zwollenaar vermoedelijk in het bezit zou zijn van een vuurwapen en vuurwapenpatronen.

Bij controle in zijn woning bleek dat de man in het bezit was van vuurwapenpatronen, een bijl en messen en pijltjes voor vermoedelijk een kruisboog. De man werd aangehouden en de spullen werden in beslag genomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

24 gedachten over “Man aangehouden ivm wet wapens en munitie”

  1. Dat mag u vinden.
    Ik vind het echter nogal kinderachtig om een melding te maken dat iemand in het bezit is van een vuurwerkpistool: doe je normaal gesproken geen vlieg (wel vogels ha-ha) kwaad mee.

  2. vuurwapen en vuurwapenpatronen.

    Staat er, weet ook niet wat ik zou, ligt aan de persoon denk ik.
    En Sander als je dit las

    vuurwerkpistool

    kan ik me iets bij je reactie voorstellen.

  3. @Ingrid, idd zou je eventueel, mogelijk, misschien, tijdens een quick-scan het woord vuurwerkwapen kunnen lezen… Dan nog slaat het vergelijk met de NSB natuurlijk als een tang op een varken.
    Inderdaad lijkt het erop dat er geen wapen is gevonden maar wel genoeg voor een overtreding van de Wet wapens en munitie, en dat dan met je 42 jaar..

  4. Lijkt heel wat maar mag je tegenwoordig ook geen bijl hebben dan. Valt dat nu dus ook onder de wapen wet?
    Kijk als we zo door gaan neem aan dat de meeste mensen met mes en vork eten das dus oppassen

  5. @ronny, het hangt ervan af in welke context die bijl zich bevindt 🙂 in een bos net voor kerst is anders dan al scheldend in een grote stad…
    (beide strafbaar maar net ff anders)

    een voorbeeld: ZAT 19 maart 2011 10:19
    ROTTERDAM – Agenten hebben vrijdagavond in Rotterdam een 63-jarige man aangehouden die hen bedreigde met een hakbijl. Dat liet de politie zaterdag weten.

  6. @Derk, herinnerd u zich deze nog, nog, nog, nog??

    Bericht door Derk, op 24 december 2010 om 16:39
    Lijkt me verschrikkelijk om me te maken. Ik heb een keer nog geen 15 meter van een liquidatie gestaan en daar heb ik lang last van gehad ondanks mijn stoer gedrag

    😉 of was dat alleen om Ingrid te imponeren!

    Zie onder man met bijl aangehouden, voor de liefhebbers

  7. Ik weet genoeg beste man 🙂

    Geef maar gewoon toe dat u zich heeft laten meeslepen in uw fantasie-rijke wereld 😛

    Cupido ontgaat maar weinig!

  8. Oke je hebt gelijk ik deed het om Ingrid te imponeren maar heb je dr wel eens gezien? Een goddelijk lichaam en dat kopie. Ook nog eens echt op niveau kunnen praten Tsja, ik zal het niet meer doen hoor.

  9. Derk en Cupido, als ik jullie reacties hierboven een beetje volg, dan is de toedracht van de liquidatie mij volkomen helder. Jij stond een keer ’s nachts op Ingrid te wachten, toen je opeens op 15 meter afstand Cupido zag verschijnen die met zijn pijl en boog Ingrid beschoot en jou eenzaam en een illusie armer achterliet. 😉

  10. 😮 Bij controle in zijn woning bleek dat de man in het bezit was van vuurwapenpatronen, een bijl en messen en pijltjes voor vermoedelijk een kruisboog.

    In beslagname en er wordt een onderzoek in gesteld….hopen en verwachten dat het daar niet bij blijft >:(

Reacties zijn gesloten.