Beveiligingsmedewerkers geslagen

Zwolle – Bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat werd in de vroege ochtend van zaterdag 19 maart een 23-jarige Zwollenaar aangehouden voor mishandeling.

 politie_logo_4.jpg

De man had eerder die nacht een beveiligingsmedewerkers geslagen. Hij werd voor nader onderzoek ingesloten en krijgt proces-verbaal aangezegd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Beveiligingsmedewerkers geslagen”

  1. Derk is het belangrijk of er 1 of 2 geslagen zijn .Ik vind dat je de klauwen thuis moet houden .Vaak is het overmatig gebruik van alcohol met een kort lontje.Zulke gasten bederven het plezier van het uitgaan

  2. Politie moet eens in de gaten krijgen wat voor overdreven geweld de portiers gebruiken!,een portier is het visite kaartje van een horeca gelegenheid,het 1e wat je ziet als je ergens na binnenloopt.
    in de voorstraat staan ze er meer van wie doet stoer dan kan ik slaan vanavond ipv goedenavond ik wens jullie een fijne avond toe.

    portiers daar gebruiken overmatig geweld richting klanten,en ze dekken elkaar allemaal,krijgt een portier een x een tik word er gelijk aangifte gedaan en doen ze er alles aan om je te pakken is het andersom hoor je er nooit meer wat van!

  3. De portiers zijn fysiek zeker geen heilige boontjes en ik stel mijzelf dan ook weleens de vraag of het diep bedroevende opleidingsniveau van die gasten parten speelt in hun agressieve optreden.
    Vaak zijn ze taalkundig niet zo mondig om hun mannetje te kunnen staan bij lastige klanten.

  4. Aanpakken die portiers, net als buschauffeurs, politieagenten, ambulancepersoneel etc., die het gespuis steeds dwarszitten. Je mag tegenwoordig niemand meer slaan, voor rotte vis uitmaken, beledigen of mishandelen, da’s toch te gek voor woorden?

Reacties zijn gesloten.