Feestelijke afsluiting schoonmaakweek

Zwolle – De laatste dag van de schoonmaakweek op zaterdag 19 maart stonden de wijken centraal. Buurtverenigingen, vrijwilligers en bewoners in Holtenbroek pakten de opschoonactie groot aan. Het wijkfeest vond plaats bij het TaK Landstede aan de Palestrinalaan 915. Ook waren er activiteiten op het Cruyff Court (hoek Palestrinalaan – Bellinistraat). Blaaskapel Pardoes zorgde voor de muzikale omlijsting.

dsc03895.jpg

Wijkwethouder Gerrit Piek verrichtte om 10.00 uur de officiële aftrap van de opschoonactie. Van 10.00 tot 12.00 uur gingen de wijkbewoners de strijd aan met zwerfafval in de Palestrinalaan en omgeving. De vrijwilligers werden na hun schoonmaakactiviteiten van 12.00 tot 13.30 getrakteerd op multiculturele hapjes en zij konden meedoen aan leuke activiteiten zoals afvalspel.

dsc03891.jpg

dsc03901.jpg

dsc03904.jpg

dsc03890.jpg

dsc03921.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Feestelijke afsluiting schoonmaakweek”

  1. Nou ik moet zeggen dat er in Zwolle Zuid niet veel van te zien is die schoonmaak.Ik loop dagelijks met mijn hondje rond en er ligt nog net zoveel papier platgetrapte blikjes en zelf nog lange papierstaven van het vuurwerk .Dus lijkt mij hier dat er weinig animo voor is geweest .Ik heb zelf al verscheidene malen blikjes van het grasveld gehaald en in de afvalbakken gegooit maar kwam op de terugweg al weer nieuwe tegen.Het heeft weinig zin want al fietsend gooien de jongeren de blikjes gewoon van zich af terwijl er om de 20 meter een afvalbak hangt.Triest is dat.

  2. Ik zou zeggen blijf lopen en de blikjes oprapen Pieters misschien komt het nog een keer goed, misschien ook nog een idee om een prikstok aan te schaffen?Oja vergeet de hondepoepzakjes ook niet voor de hond.8)

  3. In Zwolle Zuid hebben er een kleine 300 mensen aan meegewerkt, 16 straten. Mwoh lijkt met toch een redelijk aantal. Volgend jaar initiatief tonen en geef je straat op!!!

Reacties zijn gesloten.