14 Jongeren aangehouden voor vernielingen

Zwolle – Zaterdagavond 19 maart werd een groep van veertien jongeren aangehouden na een melding over vernielingen aan de Ministerlaan. Een getuige had gezien dat de groep de gevel van een winkelpand vernielde en belde de politie. De jongeren werden even later bij een basisschool in de buurt aangetroffen.

De groep bestond uit elf jongens (17 tot 21 jaar oud, afkomstig uit Zwolle en Hattem) en drie meisjes (17 en 18 jaar oud, afkomstig uit Zwolle en Epe). Ze werden alle veertien voor nader onderzoek ingesloten. Ook werden de ouders in kennis gesteld. Tegen de jongeren zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “14 Jongeren aangehouden voor vernielingen”

  1. denk dat AB het sarcastisch bedoelt 😀

    aanpakken dat tuig!! niet meer met een waarschuwing naar huis sturen maar alle schade laten betalen maar dat zal wel weer niet mogelijk zijn.

  2. wel knap om 14 jongeren tegelijk aan te houden, daaruit blijkt dat het nog niet zulke boefjes zijn maar dat het inderdaad groepsgedrag was. (zoals we lezen slaan echte boefjes de politie neer en pakken het wapen af…)

  3. Bericht door ingrid, op 20 maart 2011 om 18:40
    @schwollenaertje, waarom zal dat niet mogelijk zijn dan?

    Waarschijnlijk hebben ze geen idee van het bedrag waarvoor ze schade hebben aangericht! Als ze echt alles terug moeten betalen zijn ze nog wel even zoet lijkt me zo!
    Maar ik ben het wel met Schwollenaertje eens: waarschijnlijk wordt dit door een verzekering opgehoest en mogen wij met zijn alles meer premie gaan betalen! Bedankt hoor! Etterbakjes!

Reacties zijn gesloten.