Check This brengt The Partysquad naar Hedon

Zwolle – Vrijdag 1 april staat The Partysquad in het kader van een nieuwe editie van jongerenconcept Check This in poppodium Hedon te Zwolle. Met hits als Wat Wil Je Doen en Stuk werd The Partysquad al snel een fenomeen in de uitgaansscene en worden dj Jerry en mc Ruben geroemd om hun meesterlijke sets.

Bij het optreden in Zwolle zal het duo worden bijgestaan door Henzel & Disco Nova en de geniale raps van Jayh. De bazen van de club zijn terug. Met dope tracks als Wat Wil Je Doen, Rampeneren en Stuk wist The Partysquad menig hitlijst te bestormen en met diverse grote hiphopacts samen te werken. Naast hun werk in Nederland worden de mannen regelmatig uitgenodigd om te draaien in o.a. Engeland, Spanje en op Curaçao en met de soundtracks voor Schnitzelparadijs en AliBi drukt het duo eveneens haar stempel op de filmwereld.
Ik Ga Hard (ft. Adje, Gers en Jay & Reverse) is de titel van de nieuwe track van The Partysquad, en dat is precies hoe deze party in Hedon gaat worden, hard. Check This is het terugkerende Hedon concept waarbij je voor weinig geld mooie namen kan verwachten. Dankzij dit initiatief kunnen jongeren kennismaken met de activiteiten van poppodium Hedon. Check This wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidies van de provincie Overijssel en de gemeente Zwolle.

THE PARTYSQUAD / JAYH / HENZEL & DISCO NOVA CHECK THIS

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer: Vrijdag 1 april
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Entree: € 6,00 (excl. € 1,- servicekosten)
Minimum leeftijd: 14+

Kaarten zijn direct te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)