Bromfietscontrole

Zwolle – Op de Kranenburgweg werd woensdagochtend 23 maart een bromfietscontrole gehouden.

 politie_logo_4.jpg

Daarbij werd bekeurd voor de volgende feiten: – 8 x overschrijding constructiesnelheid bromfiets (55,56,57,59 3×62 en 63 km/u); – 1 x geen achterrem; – 1 x rood licht personenauto; – 1 x geen werkende verlichting bij mist; – 1 x bromfiets op fietspad.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Bromfietscontrole”

  1. Misschien moeten die gasten eens nuttig werk gaan verrichten, gefeliciteerd dat ze weer een bromfiets van het fietspad hebben weten te verjagen! Zou prettig zijn als ze mijn gejatte fietsen eens terug zouden vinden of wat meer actie ondernemen als mijn spiegel weer eens van mijn auto wordt geschopt.

  2. te hard is te hard en dat moet worden afgestraft! heel juist van de zwolse politie. toch ben ik het wel eens met de stelling dat ze beter snacht de zwolse tunnels kunnen bemannen!!

  3. Wat ze ook doen, het is nooit goed. Controleren ze fietsverlichting, dan kunnen beter bromfietsen op snelheid controleren, doen ze dat, dan kunnen ze beter op andere plekken controleren, of achter gejatte fietsen aangaan of tunnels bewaken.
    Eigenlijk wil iedereen altijd dat de politie anderen, dan wel op iets anders controleert, dan datgene waar men zelf het “slachtoffer” van is.

    Als iedereen zich nou eens gewoon aan de (verkeers)regels zou houden en niet altijd naar anderen wijst als het op overtredingen aankomt, had de politie zeeen van tijd over om aan echt belangrijke zaken te werken, zoals criminelen opsporen en wildplassen.

  4. Bij zon bromfiets controle op snelheid vind ik eigenlijk belachelijk. Ze moeten bromfietsers gewoon op heterdaad pakken. zelfde als met de auto. op zon rollerbank is het toch niet eerlijk? is gewoon makkelijk bonnen uitschrijven! >:(

Reacties zijn gesloten.