Jaarlijks volleybal sponsortoernooi met muzikale afsluiter

Zwolle – Vrijdag 15 april a.s. is het weer zo ver: het jaarlijkse sponsortoernooi van volleybalclub C.S.V. vult de sportzalen in De Bolder. Vijftien teams nemen het tegen elkaar op, met C.S.V. als spil in dit sportieve evenement.

Om 19 uur gaan alle deelnemers met de voetjes van de vloer – en bij wie dat lukt: ook de benen in de lucht – bij dansschool Benno Zanting. Benno verzorgt namelijk de ‘warming-up’, die plaatsvindt in de vorm van Zumba. Het toernooi start om 19.30 uur en loopt door tot rond 22.30 uur. Supporters zijn welkom. Na Zumbamuziek en scheidsrechtersfluitjes verzorgt de Neighbours Blues Band een heel ander geluid, tijdens de muzikale ‘afterparty’. Die is voor iedereen gratis toegankelijk, volleybalfan of niet. Vanaf  22.00 uur klinkt er dus dampende blues en rock van de enige echte Aa-landse buurmannenband uit de Verwoldsebeek. Deze band heeft zijn naam al gevestigd en verzorgde onder meer de slotact van het Muzikaalandenfestival op 9 oktober vorig jaar. Kom gerust langs in De Bolder en geniet van dit unieke sportieve en muzikale gebeuren (of één van beide).


Nog even het repertoire van de Neighbours Blues Band beluisteren? Dat kan op www.neighboursbluesband.nl  En een terugblik op het Muzikaalandenfestival is te vinden op www.muzikaalanden.nl  (Voor het slotoptreden van de Neighbours Blues Band klik op ‘filmpjes’, de onderste).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)