Thema-avond “Help, mijn moeder wordt oud”

Zwolle – Steunpunt Informele Zorg organiseert de themabijeenkomst ‘Help, mijn moeder wordt oud’, voor iedereen die te maken heeft met zorg voor en om ouder wordende ouders.

De lezing wordt verzorgd door Ester Boontje en Erna Oosterveen, schrijfsters van het boek ‘Help, mijn moeder wordt oud’. Doel van de lezing is om kinderen van deze ouder wordende ouders, maar ook professionals en vrijwilligers in de zorgsector te informeren. Besproken wordt hoe om te gaan met ouders van wie het fysieke en geestelijke vermogen dusdanig afneemt dat extra zorg is gewenst. De schrijfsters delen hun persoonlijke ervaringen over het onderwerp en bieden na de pauze ook het publiek de mogelijkheid mee te praten en vragen te stellen. Tevens is het boek te koop. Steunpunt Informele Zorg is onderdeel van Vrijwilligerscentrale Zwolle en staat klaar voor mensen met behoefte aan advies en praktische ondersteuning op het gebied van informele zorg. Dat kunnen zorgvragers zijn, mantelzorgers of vrijwilligers.

Help, mijn moeder wordt oud: maandag 11 april, van 19.30 tot 21.30 uur, in zalencentrum Urbana, Wipstrikkerallee 213 in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)