Echtpaar Van der Vliet-Van Velzen 60 jaar getrouwd

Foto van auteur

Zwolle – Donderdagmiddag 31 maart mochten de heer en mevrouw Van der Vliet-Van Velzen, wonende aan de Monteverdilaan namens het gemeentebestuur de felicitaties en een daarbij behorende keramieken vaas van de Zwolse kunstenaar Jan Kamphuis, van wethouder Nelleke Vedelaar in ontvangst nemen.

31-03-2011_echtpaar_van_der_vliet-van_velzen_60jr_getrouwd_1.jpg

Op dinsdag 29 maart jl, was het 60 jaar geleden dat de heer en mevrouw Van der Vliet- Van Velzen in het huwelijk traden. De heer Joseph van der Vliet is geboren op 14 juli 1928 in Utrecht. Mevrouw Geertje van Velzen zag het levenslicht op 21 augustus 1931 te Wijhe. Zij hebben elkaar leren kennen in 1948 tijdens het Nieuwjaarsbal in het Oranje Hotel in Wijhe. Ze zijn getrouwd in de R.K. kerk in Wijhe en kregen drie kinderen. Het echtpaar heeft gewoond in Heino, Wijhe, Vlissingen, Vlaardingen, Dordrecht en in Zwolle.

31-03-2011_echtpaar_van_der_vliet-van_velzen_60jr_getrouwd_2.jpg

31-03-2011_echtpaar_van_der_vliet-van_velzen_60jr_getrouwd_3.jpg


De heer Van der Vliet had in Heino een schilderszaak en is later bij Volkers Stevin gaan werken (25 jaar). Mevrouw Van der Vliet heeft 20 jaar op de Slavenburgse bank gewerkt. Het echtpaar heeft vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Zij hebben altijd vrijwilligerswerk gedaan bij gehandicapte cliënten. De heer Van der Vliet kan dat niet meer om gezondheidsredenen. Mevrouw Van der Vliet is nog actief op het Prunuspark in Berkum, dat is dankbaar werk.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Echtpaar Van der Vliet-Van Velzen 60 jaar getrouwd”

Reacties zijn gesloten.