Jubal viert jubileum met straatparade en taptoe

Zwolle – Op 14 mei 2011 bestaat Jubal Zwolle 60 jaar. Dit viert de showband met een internationale straatparade en een taptoe. De straatparade vindt vanaf 14.30 uur plaats in de binnenstad van Zwolle. De taptoe begint om 20.00 uur in de Landstede Topsporthal.

Aan de straatparade op 14 mei doen naast Jubal en Jong Jubal ook nog enkele korpsen uit de omgeving mee, zoals de Lowland Brigade Pipe band (Zwolle), de Van Limburg Stirum band (Wezep), DAP (Apeldoorn) en het Kamper Trompetter Korps (Kampen). Bijzonder is de deelname van showband La Vaillante uit St. Quentin (Frankrijk).De straatparade start om 14.30 uur in de binnenstad van Zwolle en eindigt om 15.00 uur op het Grote Kerkplein, waar de Zwolse wethouder voor cultuur Nelleke Vedelaar officieel de Week van de Amateurkunst opent.

De taptoe op 14 mei belooft een spetterende avond te worden. De korpsen die ’s middags meedoen met de straatparade zullen ’s avonds vanaf 20.00 uur elk op een bijzondere manier presenteren aan het publiek. Ook de Franse showband La Vaillante is hierbij aanwezig.

De taptoe zal op een knallende manier worden geopend door een samenwerking van Zwolse slagwerkgroepen en DJ Jello. Zij komen met een bijzonder en eigentijds muzikale show onder leiding van Dirkjan van Groningen (van Show & Marching Music).

De entree voor de taptoe bedraagt € 5,- in de voorverkoop en € 7,50 aan de kassa. U kunt de kaarten in de voorverkoop bestellen via de website www.jubalzwolle.nl/jubileum . De gereserveerde kaarten liggen dan voor aanvang van de taptoe voor u klaar bij de kassa. U kunt de kaarten in de voorverkoop ook kopen bij de VVV op de Grote Markt in Zwolle.

Van 14 tot en met 21 mei vindt de Week van de Amateurkunst (WAK) plaats. Jubal Zwolle heeft daarom op 16, 17 en 18 mei open repetities, waar iedereen vrijblijvend een kijkje kunnen nemen in de keuken van Jubal. Houd voor meer informatie de website van Jubal Zwolle in de gaten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)