Stamppasta brengt Ed Cox naar Hedon

Zwolle – Met de excentrieke Ed Cox als headliner op het affiche gooit de nieuwe editie van het terugkerende Breakcore- en Teknoconcept Stamppasta op zaterdag 16 april in het Zwolse poppodium Hedon hoge ogen.

De bizarre ‘Clowncore’-sets van Cox kenmerken zich door de unieke toevoeging van een accordeon wat resulteert in een hectische mix van ambient, dubstep en hardcore jungle. 3Limited, M8A, Mikrobot de Mixrobot, Johnny Crash vs Zenn en PowervsPower maken het lijstje compleet en daarmee staat er een line-up om van te smullen.

Ed Cox maakt deel uit van het LIFE4LAND label. Onder dit label heeft Ed Cox samen met de rest van zijn leden vele freeparty’s georganiseerd in Engeland. De muziek die Ed Cox uitbrengt op LIFE4LAND gaat van ambient naar dubstep, en van hardcore jungle weer naar hardcore! Door de opmerkelijke toevoeging van een accordeon staan de bizarre sets onderhand bekend als Clowncore.

Mikrobot de Mixrobot Is één helft van Mikrobot & Madnix, twee oude bekenden uit het stamppasta verleden. Al op de eerste editie warmden zij de zaal op met hun up-tempo set van woeste beats en breaks, Mikrobot als Mixrobot zal hier zeker niet voor onder doen. 3Limited staat garant voor ultieme rave- en fouthousesets voor al die oldskool hakkers van de eerste generatie. Vorig jaar was 3Limited present op het Bevrijdingsfestival Overijssel, nu pronkt hun naam op het Stamppasta-affiche. Voeg daar nog eens de strakke sets van M8A, POWERvsPOWER en Johnny Crash vs Zenn aan toe en het is ouderwets smullen geblazen met de nieuwe editie van het terugkerende Breakcore- en Teknoconcept.

STAMPPASTA

Line-up: ED COX / 3LIMITED / M8A / MIKROBOT DE MIXROBOT / JOHNNY CRASH vs ZENN / POWERvsPOWER

 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Zaterdag 16 april

Open                          : 22:00 uur

Aanvang                     : 22:00 uur

Entree                         : € 5,00 (vvk) – € 7,50 (deur) (excl. € 1,- servicekosten)

Leeftijd                        : 16+              

 

Kaarten zijn direct te bestellen via http://www.hedon-zwolle.nl/, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)