Verkeerschaos op de Ceintuurbaan

Zwolle – Wie Zwolle door moet via de Ceintuurbaan moet tegenwoordig engelengeduld hebben want er is geen doorkomen aan. Door de werkzaamheden op het kruispunt Meppelerstraatweg/ Ceintuurbaan ontstaan er dagelijks lange opstoppingen.

13_april_2011-150.jpg

Doordat veel chauffeurs proberen via Berkum de snelweg op te gaan ontstaat er op de Boerendanserdijk ook een lange wachttijd. Tot overmaat van ramp vielen woensdagmiddag de verkeerslichten ook nog een keer uit en was er complete chaos op en rond de Ceintuurbaan.

13_april_2011-134.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Verkeerschaos op de Ceintuurbaan”

  1. Onbegrijpelijke keuze om alles gelijk aan te pakken…..en niet del voor deel…
    Nu staat het vast van/naar A28, totaan TNT pakket aan de Nipkowstraat.

  2. Het slaat ook gewoon nergens op, maar goed de gemeente weet alles beter. Ik weet wel dat ik niet vrijwillig aan die kant van de stad kom!

  3. Bericht door Hans., op 15 april 2011 om 01:21
    Het slaat ook gewoon nergens op, maar goed de gemeente weet alles beter. Ik weet wel dat ik niet vrijwillig aan die kant van de stad kom!

    Je zal er maar wonen. :(:'(

  4. Toch snap ik de hele ophef eigenlijk niet.
    Vorige week was er ook een FC Zwolle wedstrijd. Ik had me al op het ergste voorbereid. Toen ik er voorbij kwam was de wedstrijd al bezig en kon ik me over een lege straat voortbewegen! Heerlijk!

    Vanochtend ook weer: geen centje pijn!

    Mensen: gun elkaar de ruimte en maak je niet druk als je eens een keer een minuutje later bent. Ik zeg niet dat mensen moeten gaan treuzelen, te traag moeten rijden of rare fratsen uit moeten halen. Ga gewoon met de stroom mee!

Reacties zijn gesloten.