Streetball Masters 2011 op stadsplein in Zwolle

Zwolle – In navolging van zeven andere steden gaan ook Zwolle en Amsterdam een voorronde van Streetball Masters 2011 organiseren. De Nederlandse Basketball Bond is verheugd dat de hometown van Landstede Basketbal hun aanbod uitbreid naar de straten van Zwolle.

Het Grote Kerkplein in Zwolle staat op zaterdag 11 juni volledig in het teken van Streetball Masters. Het is voor het eerst dat Zwolle, met Landstede Basketbal als organisator, gastheer is van een voorronde in dé Streetball Tour van Nederland. Vorig seizoen nam Landstede deel aan het kinderopvangproject van de NBB en in navolging daarvan zijn ze dit seizoen een Basketball’sCool gestart. Beide projecten zijn gericht op kinderen op de basisschool. Met de organisatie van Streetball Masters willen ze ook het aanbod voor kinderen vanaf 12 jaar uitbreiden.

Streetball Masters Tour
Met de bekendmaking van Amsterdam en Zwolle als organisatoren van voorronden, zijn alle locaties van de Streetball Masters Tour 2011 bekend. Dit jaar bezoekt de Tour negen steden, drie meer ten opzichte van 2010. De tip off vindt plaats in Tilburg, op 14 mei op het Pieter Vreedeplein, en het finaleweekend is evenals vorig jaar in Den Haag. Op 6 en 7 augustus staat het Spuiplein in Den Haag volledig in het teken van Streetball, met op zaterdag de laatste voorronde en op zondag de spectaculaire landelijke finale.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)