Moederdag Tandemdag

Zwolle – Vier zeer geslaagde Moederdag Tandemdagen gingen de uitzonderlijke lustrumeditie van zondag 8 mei 2011 voor. Op die dag wachten voor Het Wijnhuis negentig tandems op moeders, dochters en zonen voor een bijzondere tocht door het Overijsselse natuurlandschap.

tandemdag.jpg

Organisator Arjan Broekman heeft de route zelf al weer verschillende keren afgelegd op de fiets en het belooft zoals altijd een verrassende tocht te worden. Vanaf 2007 is Moederdag voor vele moeders en kinderen een waar feestje. Maar misschien is het nog wel het grootste feest voor Broekman. “Vijf jaar geleden begon Moederdag Tandemdag als een ludiek idee. Inmiddels is het een geweldig evenement waarnaar ik maanden van tevoren al uitkijk. Ik verheug me altijd enorm op al die lachende gezichten.”

Vermaak en vertier

Arjan Broekman organiseerde zijn eerste vier tochten vanuit zijn vorige etablissement ’t Proeflokaal. Vorig jaar vond hij een nieuwe uitdaging in Het Wijnhuis aan het Grote Kerkplein in Zwolle en uiteraard verhuisde Moederdag Tandemdag met hem mee. “Ik zit hier helemaal op mijn plek. Daarnaast is Het Wijnhuis ook weer een ideale locatie om de tocht te beginnen en te eindigen.” Als vanouds en vanzelfsprekend heeft Broekman weer veel moois in petto voor zijn gasten. “Restaurant Moor verzorgt de originele en lekkere hapjes en drankjes op mooie pauzeplekken en onze fietsers kunnen uiteraard ook weer verschillende sketches verwachten. Theater Raakvlak en PBN zorgen voor vermaak en vertier.” Ook Nowak Wereldfietsen is aanwezig voor de technische ondersteuning. En natuurlijk is komisch – en vooral ondersteunend – duo Jaap en Joop weer van de partij! Broekman: “De inschrijvingen zijn weer van start gegaan, dus laat onze moeders en kroost maar komen.”

Moederdag Tandemdag

Wanneer: 8 mei om 12.00 uur
verzamelen voor Het Wijnhuis aan het Grote Kerkplein
Vertrek: 13.00 uur

Route: 25 tot 30 kilometer door en rondom Zwolle
Terugkomst: 17.00 uur

Kosten: 30,00 euro per persoon (inclusief eten, drinken, tandemhuur en veel vermaak

Opgave: In Het Wijnhuis en via: info@wijnhuiszwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)