Wedstrijd Sparta – FC Zwolle op videowall in stadion

Zwolle – De wedstrijd Sparta – FC Zwolle wordt maandagavond live uitgezonden op de videowall in het FC Zwolle stadion. Supporters die niet in de gelegenheid zijn om af te reizen naar Rotterdam, hebben dus toch de mogelijkheid om samen naar de wedstrijd te kijken.

De wedstrijd kan vanaf de hoofdtribune bekeken worden, de toegang is gratis. Via de spelershome-ingang (naast hoofdingang) is het stadion toegankelijk. Het spelershome is geopend van 20.15 – 23.00 uur. De wedstrijd vangt aan om 20.45 uur. Het bekijken van een uitwedstrijd op groot scherm in het stadion is een pilot, FC Zwolle rekent dan ook op de positieve aanwezigheid en steun van haar supporters!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Wedstrijd Sparta – FC Zwolle op videowall in stadion”

  1. Oorzaak rode kaart Boer… is weer die Justiana!
    Hij blijft weer staan en buitenspelval werkt dan niet meer, 2 Spartanen kunnen dan doorlopen… en Boer moet weer aan de noodrem trekken!, anders stond het al 1-1. Nu dus trouwens ook.

  2. @Ingrid; Als FC Zwolle wint dan is het genoeg.
    FC Zwolle 67 punten 66-21 (+45).
    RKC Waalwijk 64 punten 73-39 (+34).
    Als FC Zwolle wint dan is het gat 6 punten en saldo van minimaal +12.
    Als FC Zwolle geen punten meer pakt en RKC Waalwijk wel alle 6, dan moet er wel grote uitslagen aan beiden kanten vallen. Dat FC Zwolle verliest op doelsaldo.:D

Reacties zijn gesloten.