Diederik Boer niet akkoord met schikking

Zwolle – Als het aan de aanklager betaald voetbal ligt, komt Diederik Boer dit seizoen niet meer in actie voor FC Zwolle. De doelman kreeg naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Sparta Rotterdam een schikkingsvoorstel van vier duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Boer gaat niet akkoord met het voorstel van de aanklager betaald voetbal en zal donderdag a.s. om 19.30 uur moeten verschijnen voor de tuchtcommissie in Zeist.

Boer kreeg maandagavond in het duel met Sparta na 35 minuten de rode kaart na het neerleggen van de doorgebroken James Holland. Met tien man sleepte Zwolle toch nog de overwinning uit het vuur. Door de 1-2 zege heeft koploper een voorsprong van drie punten op nummer twee RKC Waalwijk, dat vrijdagavond op in Zwolle op bezoek komt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

35 gedachten over “Diederik Boer niet akkoord met schikking”

  1. Wat een gek die Boer, het was een verschrikkelijke doodschop, die tegenstander had mazzel dat hij niet goed geraakt werd en nog kon lopen. 8 wedstrijden was op zijn plaats geweest, de club FC Zwolle moet Boer ook nog een forse boete geven, want hij dupeert zijn team enorm in deze spannende fase van de competitie, door in beroep te gaan kan hij vrijdag wel mee doen.

  2. Ondanks zijn beroep kan hij vrijdag niet mee doen want het beroep dient de donderdag ervoor en reken maar dat de straf gehandhaafd blijft.Vind het ook een terechte straf want was een felle overtreding

  3. Bericht door Stadshagenees, op 19 april 2011 om 23:14
    Wat een gek die Boer, het was een verschrikkelijke doodschop, die tegenstander had mazzel dat hij niet goed geraakt werd en nog kon lopen. 8 wedstrijden was op zijn plaats geweest, de club FC Zwolle moet Boer ook nog een forse boete geven, want hij dupeert zijn team enorm in deze spannende fase van de competitie, door in beroep te gaan kan hij vrijdag wel mee doen.

    Hahahaha, jij bent ook echt sneu.

    Hij was iets te laat, raakte de speler totaal niet en krijgt een ronduit belachelijke schorsing. En als we dan ook nog kijken naar de overtreding van Rosales van fct. Deze man schopte doelbewust een doorgebroken speler neer en krijgt maar 2 wedstrijden schorsing.

    Of Douglas die maar 6 wedstrijden krijgt voor zijn gedrag?
    Er wordt duidelijk met twee maten gemeten door de maffia in Zeist.

  4. Stadshagenees kun jij niet beter bij het draadje van de Lwl reageren want hier maak jij je ronduit belachelijk, ben je trouwens wel eens een naar een wedstrijd geweest in het betaalde voetbal of ben je een computer kijker alles voor lauw.

  5. Overdreven zware straf. Boer wist precies wat hij deed. Hij torpedeerde de Sparta-speler en voorkwam daarmee de gelijkmaker. Terechte rode kaart, dat zonder meer. En ook logisch dat daarna één duel schorsing volgt. De rest is overdreven, want het was verder geen ernstige of gemene overtreding, bedoeld om iemand ernstig te blesseren. Terecht dat Boer bezwaar aantekent.

  6. Bericht door Zwolle 1974, op 20 april 2011 om 07:24
    Als Boer die overtreding niet had gemaakt had dat de 1-1 geweest!
    Klasse gedaan BOER

    Niet mee eens, dan is het 1-1 en dan? Je staat nog steeds met 11 man en de kans dat je scoort is toch aanwezig. En trouwens, er was toch nog een 50% kans dat Boer die bal zou pakken? Of hebben we niet zo veel vertrouwen in onze keeper?

    Gewoon een schandalige domme overtreding maar de strafmaat is wat mij betreft te veel. 3 met 1 voorwaardelijk leek mij meer op de plaats.

  7. Jaap en Edwin; Veel plezier met jullie zielige leven, wat een treurige reactie op iets wat gewoon mijn mening is. Omgekeerd is alles wat jullie beweren natuurlijk wel waar. Zielig hoor. En beste Edwin; leg mij het verschil eens uit tussen een toeschouwer en een supporter. Bij voorbaat dank. Overigens hoop ik voor alle supporters van FC Zwolle dat jullie club promotie bewerkstelligt. Alleen voor jongetjes als Jaap en Edwin hoop ik dat het niet lukt. Hebben jullie allang een stadionverbod?

  8. Bij mij is er een verschil tussen fans en supporters.

    Dick bv is een fan van fc zwolle hij gaat af en toe eens een wedstrijdje kijken en dan het liefst met een (niet lullig bedoeld) gratis kaartje, Edwin is een supporter, hij wringt zich in allerlei bochten (op allerlei fronten) om zoveel mogelijk wedstrijden te bezoeken….

  9. @natascha

    je bent voor zwolle (f.c.)

    of niet

    maakt nix uit of je nu Z-038 ,, S-side,, fan,, supporter,, pet,,
    gratis kaart,, of seizoenkaarthouder bent,,of kaartje los koopt,,

    JE BENT ZWOLLE EN VOOR ZWOLLE

    of wil je zeggen dat zwolle maar 70 supporters heeft ???
    (+ – aantal als zwolle uit speelt):o

  10. Ik ben geen fan en ook geen supporter maar wil er vrijdag wel graag naar toe. 17 euro voor een kaartje vind ik nogal wat. Kan iemand mij ook vertellen hoe ik aan een gratis kaartje kan komen?

  11. Bericht door Stadshagenees, op 20 april 2011 om 17:35
    Jaap en Edwin; Veel plezier met jullie zielige leven, wat een treurige reactie op iets wat gewoon mijn mening is. Omgekeerd is alles wat jullie beweren natuurlijk wel waar. Zielig hoor. En beste Edwin; leg mij het verschil eens uit tussen een toeschouwer en een supporter. Bij voorbaat dank. Overigens hoop ik voor alle supporters van FC Zwolle dat jullie club promotie bewerkstelligt. Alleen voor jongetjes als Jaap en Edwin hoop ik dat het niet lukt. Hebben jullie allang een stadionverbod?

    hahahahahahaha, wat ben jij toch een zielig, zelfingenomen maar vooral een dom persoon.
    Maar vooruit, een kleine uitleg;
    Supporters zijn er altijd, toeschouwers komen alleen als het goed gaat.

    Jongetjes?
    Jouw kennis van mensen is echt treurig.
    Elke zin van jou bewijst je beperkte denkvermogen en je grote kwaliteit om mensen in hokjes te plaatsen.

  12. Bericht door Assendörper, op 20 april 2011 om 21:13
    Ik ben geen fan en ook geen supporter maar wil er vrijdag wel graag naar toe. 17 euro voor een kaartje vind ik nogal wat. Kan iemand mij ook vertellen hoe ik aan een gratis kaartje kan komen?

    breek in bij het hotel.
    ;):D;D

  13. Bericht door ja-tja, op 20 april 2011 om 21:34
    via je baas ga je daar het gras doen– assie–

    ja-tja, als ik een vaste aanstelling krijg zal ik mijn baas vragen of ik daar het gras mag doen. 😀

  14. Beste Edwin dank voor je wonderlijke uitleg over wat supporters en wat toeschouwers zijn in jouw beleving. Dan nog iets anders, ik kom al 35 jaar met seizoenkaart bij FC Utrecht en mis praktisch geen wedstrijd. Verder nog iets droeftoeter?

  15. Bericht door Stadshagenees, op 20 april 2011 om 23:07
    Beste Edwin dank voor je wonderlijke uitleg over wat supporters en wat toeschouwers zijn in jouw beleving. Dan nog iets anders, ik kom al 35 jaar met seizoenkaart bij FC Utrecht en mis praktisch geen wedstrijd. Verder nog iets droeftoeter?

    Jij bent echt grappig en sneu. Schelden en generaliseren.

    Maar blijf jij ook komen als fcu degradeert en jij eens in de twee weken door de vrijdagavondspits moet tuffen om weer een dramapartij te zien?
    Dat is het moment waarop jij afhaakt en daarom ben jij een toeschouwer.

  16. Bericht door john, op 20 april 2011 om 23:20
    pfieuw, gelukkig ben ik een echte nepsupporter…

    Nee John dat ben jij niet. Ook jij bent er in voor en tegenspoed.

  17. Edwin, je vindt jezelf nogal wat of niet dan. Zou het b.v. ook kunnen dat iemand met trillende handen of tranen in de ogen radio zit te luisteren of t.v. te kijken.
    Dat jij zoveel mogelijk wedstrijden van FCZ wil bezoeken maakt je geen super-supporter of meer dan iemand anders die FCZ een warm hart toedraagt.

  18. Wat een discussie zeg, over wel of geen supporter.
    Ik kom er eerlijk vooruit.. ik ben een succes supporter, en weet je… ik vind het nog super gezellig ook in t stadion! vrijdag weer 😀 8)

  19. Zou het b.v. ook kunnen dat iemand met trillende handen of tranen in de ogen radio zit te luisteren of t.v. te kijken.

    Dat kan zeker en ik weet zeker dat Edwin dat ook vind!

    Bericht door evert, op 21 april 2011 om 00:27
    Wat een discussie zeg, over wel of geen supporter.
    Ik kom er eerlijk vooruit.. ik ben een succes supporter, en weet je… ik vind het nog super gezellig ook in t stadion! vrijdag weer

    De discussie is niet wel of geen supporter, maar wat voor een soort supporter. En ook jij bent welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd want ook succes supporters hebben ze nodig bij Fc Zwolle;)

  20. Bericht door ja-tja, op 20 april 2011 om 20:30
    @natascha

    je bent voor zwolle (f.c.)

    of niet

    maakt nix uit of je nu Z-038 ,, S-side,, fan,, supporter,, pet,,
    gratis kaart,, of seizoenkaarthouder bent,,of kaartje los koopt,,

    Dit klopt als een bus ja-tja maar je hebt wel verschillende soorten supporters, mensen kunnen dit toch niet ontkennen? Er zijn ook supporters die bijna niet van voetbal houden maar puur voor de gezelligheid komen, dan ben je toch een ander soort supporter dan bv iemand die puur voor het spelletje komt?

    Net als verschillende mensen heb je ook verschillende supporters, ik bedoelde dit niet verkeerd of slecht maar ik geloof niet dat de moeite wil worden genomen om mijn gevoel en zienswijze te begrijpen.

  21. Edwin, je vindt jezelf nogal wat of niet dan. Zou het b.v. ook kunnen dat iemand met trillende handen of tranen in de ogen radio zit te luisteren of t.v. te kijken.
    Dat jij zoveel mogelijk wedstrijden van FCZ wil bezoeken maakt je geen super-supporter of meer dan iemand anders die FCZ een warm hart toedraagt.

    Jammer dat jij denkt dat ik mezelf heel wat vind. IK ben een supporter die het liefst alle thuiswedstrijden bezoekt en af en toe naar een uitwedstrijd gaat. Ik wil geen supersupporter zijn. Iedereen die Zwolle een warm hart toe draagt is welkom. Zoveel mogelijk aub. Ze mogen zelfs eerder weg gaan.;)

  22. Bericht door Natascha, op 21 april 2011 om 06:38
    Zou het b.v. ook kunnen dat iemand met trillende handen of tranen in de ogen radio zit te luisteren of t.v. te kijken.

    Dat kan zeker en ik weet zeker dat Edwin dat ook vind!

    Absoluut.

  23. Bericht door evert, op 21 april 2011 om 00:27

    Ik kom er eerlijk vooruit.. ik ben een succes supporter, en weet je… ik vind het nog super gezellig ook in t stadion! vrijdag weer

    Top dat je er bent. Doe je ook mee met de Corteo?
    Zou ook geweldig zijn als je meeloopt.

  24. Jaap en Edwin; Veel plezier met jullie zielige leven,

    Jammer dat mijn leven buiten jouw referentiekader valt. Maar wat is er nu zielig aan mijn leven.

  25. @edwin,

    Lijkt me super om mee te lopen, hoop dat me werk een beetje mee zit zodat ik optijd in zwolle ben! Verwacht zelf van wel 😀

Reacties zijn gesloten.