Kinderen maken kennis met sport en kunst

Zwolle – Binnenkort start Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle met het organiseren van BeHappyDays: dagen met een heel programma voor kinderen, jongeren, volwassenen of senioren vol dans, theater en beeldende kunst. Op een leuke en laagdrempelige manier komt men tijdens deze dagen in aanraking met deze facetten van sport en kunst. In kleine groepjes maakt u of uw kind spelenderwijs kennis van de vele facetten in deze werelden. Leuke opdrachten worden uitgevoerd zodat u of uw kind overal aan kan snuffelen.

Voor kinderen uit het basisonderwijs (6 t/m 12 jaar) organiseert Stichting Dans en Creatief Centrum een BeHappyDay in de meivakantie. Deze dag vindt plaats op maandag 2 mei op onze eigen locatie, Harm Smeengekade 20 te Zwolle. Kinderen in deze leeftijdscategorie zijn allemaal welkom op deze dag, maar er is een maximum aantal plaatsen. Dit in verband met het plezier en de veiligheid van uw kind. Snel aanmelden is daarom van belang. De dag loopt van 10:00 tot 17:00 uur en is gevuld met verschillende workshops en activiteiten. Zo stappen de kinderen tijdens de workshop theater in een tijdmachine om op groot avontuur te gaan, leven ze zich uit in de workshop van dans en maken ze levensgrote creaties tijdens het levensgroot tekenen. De workshops zullen worden gegeven door verschillende docenten van Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle die met veel enthousiasme uw kind een geweldige dag willen laten beleven.

Op de dag zelf worden de kinderen in groepen verdeeld. Deze groepsindeling wordt gebaseerd op leeftijd, zo komen de kinderen altijd bij leeftijdgenootjes in een groep terecht.

De kosten voor deze dag bedragen ?15,00 euro per kind, maar geeft u uw kind vóór 27 april op, dan betaalt u slechts €12,50. Ook de lunch wordt door ons verzorgd en er zal de hele dag genoeg drinken uitgedeeld worden. Dit alles is bij de prijs inbegrepen.

Wilt u uw kind aanmelden dan kan dat via fleur@danscreatief.nl. Ook als u vragen heeft kunt u naar dit e-mailadres mailen. Bij aanmelding ontvangt u meer informatie over de betaling en over het kunnen brengen en kunnen ophalen van uw kind. www.danscreatief.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)