Damesafdeling Be Quick ’28 organiseert reünie

Zwolle – Momenteel heeft Nederland zo’n 120.000 meisjes en vrouwen die voetballen en de verwachting is dat dat aantal de komende jaren zal verdubbelen. Deze tak sport maakt dan ook een explosieve groei door en bij veel voetbalverenigingen is men druk bezig om dit op de rails te zetten.

Bij Be Quick ’28 in Zwolle staat het damesvoetbal allerminst in de kinderschoenen. Al vanaf 1971 heeft de vereniging voetballende vrouwen en de club mag dan ook met recht een van de pioniers op dit gebied worden genoemd. Binnen de vereniging is de damesafdeling een florerende tak met speelsters die op veel verschillende niveau’s actief zijn. De club heeft dan ook het voornemen om het 40-jarige jubileum van deze afdeling te vieren met iedereen die ooit bij de damesafdeling betrokken is geweest. Dat geldt voor oud-speelsters, maar ook voor oud-trainers of andere oud-stafleden. Het grote jubileumfeest zal worden gehouden op vrijdag 9 september 2011.

Iedere oud-betrokkene kan zich opgeven voor 1 augustus a.s. op damesjubileum@bequick28.nl . De kosten zijn 10 euro per persoon. Het organisatiecomité heeft veel belangstelling voor oude foto’s of krantenknipsels. Die kunnen eveneens naar het bovengenoemde mailadres worden gestuurd. Wij hopen op het jubileumfeest iedereen te verwelkomen die ooit bij de damesafdeling van Be Quick betrokken is geweest.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Damesafdeling Be Quick ’28 organiseert reünie”

Reacties zijn gesloten.