Drie versterkingen voor eerste elftal WVF

Zwolle – Marthijn van de Steege (CSV Apeldoorn, topklasse), Richard Bouwmeester (Berkum, hoofdklasse) en Bjorn Rellum (eveneens Berkum) spelen volgend seizoen voor WVF.

Van de Steege en Bouwmeester stonden eerder al in de hoofdmacht van de Westenholtense voetbalvereniging. De eerstgenoemde kwam van SEH Heerde over naar WVF waar hij uitgroeide tot één van de belangrijkste spelers. Dat bleef niet onopgemerkt, waarna hij aan de slag kon bij CSV Apeldoorn. Vanaf volgend seizoen is hij weer bij WVF op te velden te bewonderen.

Technisch begaafd

De 27-jarige Bouwmeester is een technisch begaafde, linksbenige speler met een zeer goede pass in de benen. Hij groeide op bij WVF, de club is voor hem dus allerminst onbekend. Twee jaar geleden maakte hij de overstap naar de Zwolse hoofdklasser Berkum. Dat was leerzaam, maar er was ook een zeer sterke concurrentie.

Rellum (21) is een fysiek sterke spits. Hij maakte een aantal seizoenen geleden de overstap van BAS naar Berkum. Nu komt hij dus ook over van Berkum naar WVF. ‘Het is een snelle en atletisch speler die heel goed met de rug naar het doel van de tegenstander kan spelen’, aldus Amir Moeni, voorzitter van de Technische Commissie van WVF. ‘Hij kan zelf een doelpunt maken, maar kan ook heel belangrijk zijn voor de snelle spitsen om hem heen.’

Voetbalvereniging WVF heet de drie spelers van harte welkom. Moeni: ‘We hebben er alle vertrouwen in dat zij een meerwaarde zijn voor ons eerste elftal.’

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Drie versterkingen voor eerste elftal WVF”

Reacties zijn gesloten.