Vuurwerk sluit Koninginnedag in Zwolle af

Foto van auteur

Zwolle – Vandaag is rood, het bekende lied van Marco Borsato. Met dat lied begon de vuurwerkshow zaterdagavond op Park de Wezenlanden. Een aantal vuurrode lichtbakens markeerden de start van weer een prachtig stukje vuurwerk.

koninginnedag_2011-324.jpg

Vooraf en even tussendoor de show was er enige hilariteit, omdat vanuit Assendorp en Wipstrik er een aantal vuurpijlen de lucht in gingen. De 25-minuten durende show zelf was net als elk jaar de moeite van het kijken en luisteren waard. Veel Zwollenaren hadden de moeite genomen om naar het festivalterrein te gaan. Zij keken naar een mooie en afwiselend geheel. Een aantal personen vertrokken toen op het eiland in het park de beeltenis van Koningin Beatrix oranje kleurde, maar dat was nog niet het einde van de voorstelling. Er volgde nog een 10 minuten durende finale.

koninginnedag_2011-291.jpg

koninginnedag_2011-325.jpg

koninginnedag_2011-292.jpg

12 gedachten over “Vuurwerk sluit Koninginnedag in Zwolle af”

  1. In het geschreven stuk staat dat de show om 21.30 uur zou beginnen. Weet niet hoe deze informatie verkregen is. De show begint al jaren om 10.00 uur. En ook het wilhelmus wordt al heel lang midden in de show gedaan, en wanneer je er vaker komt weet je dat het niet het einde van de show is. Je weet dan ook dat de show ongeveer een half uur duurt. En dat er afgesloten wordt met de nodige eind salvo’s (knallen).

  2. En ik vind de film er zeker geen reclame voor de vuurwerkshow. Wat ik terug zag wat niet de beleving die ik zelf,door er aanwezig te zijn ondervond. Dus als ik Wagenvoort Vuurwerk was zou ik vragen om het filmpje te verwijderen. De werkelijke beleving komt niet over.

  3. Ik heb de video ook gezien. Niks mis met de video. Mooi beeld en mooi vuurwerk. Hopelijk kan de gemeente dit vaker doen in het jaar.

  4. Ja ik was er ook bij. Volgens mij stond ik dicht bij die jongens. Zag paar statieven staan. Ik vond het een wel een leuke show om naar te kijken.

    Daarnaast is het altijd zo dat vuurwerk op beeld anders overkomt op beeld hoor, het geeft juist wel een goede indruk van de show. Vooral als je kijkt op youtube naar andere video?s 😉

  5. Ja maar ik vind nog steeds dat zo’n film geen reclame is voor hoe de vuurwerkshow er live uitziet. Misschien wel voor een kenner. Maar ik denk dat er daar niet zoveel van zijn.

Reacties zijn gesloten.