Wordt figurant en zeg samen met Piet ‘Oant Moarn’

Zwolle – In de week van 23 tot en met 28 mei gaan ruim 30.000 vrijwilligers op pad om huis aan huis te collecteren voor het Nationaal Epilepsie Fonds . Piet Paulusma zal aandacht besteden aan de collecte in zijn weerbericht van zondag 22 mei. De opnames van dit weerbericht vinden plaats op aanstaande zondag vanaf 18 uur. De uitzending is diezelfde avond om 23.10 uur op SBS 6.

pietp.jpg

De organisators zijn nog op zoek naar figuranten die aanwezig willen zijn bij de opnames van het weerbericht. Uw partner, kind of vrienden zijn ook van harte welkom! Het Nationaal Epilepsie Fonds zorgt voor een drankje met wat lekkers.

Informatie opname ‘Piets weerbericht’:
Datum: 22 mei 2011
Tijd: 18.00 (duurt uiterlijk tot 19.30 uur)
Adres:   Epilepsiecentrum SEIN
            Dr. Denekampweg 20
            8025 BV Zwolle

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Odile van Iersel of Renske Akerboom van het Nationaal Epilepsie Fonds (e-mail communicatie@epilepsiefonds.nl of telefoon 030 63 440 63).
Of kom gewoon gezellig spontaan meedoen met Piet bij de opnames!

Nationaal Epilepsie Fonds
Het Nationaal Epilepsie Fonds zet zich in voor mensen met epilepsie door het subsidiëren van wetenschappelijk onderzoek, het geven van voorlichting, het verstrekken van hulpverlening en het organiseren van speciale vakantiereizen. Het fonds ontvangt geen subsidie en is geheel afhankelijk van giften.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Wordt figurant en zeg samen met Piet ‘Oant Moarn’”

Reacties zijn gesloten.