Gedupeerde kapsalon bezoekt klanten thuis

Zwolle – Door een verwoestende brand in het pand van Humphrey’s Restaurant aan de Melkmarkt te Zwolle zijn niet alleen een aantal bewoners dakloos geworden en is het restaurant volledig verwoest, maar zijn de directe buren opgeschrikt en deels buiten spel gezet waardoor er geen werkzaamheden verricht kunnen worden.

sized_img_6828.jpg

Eén van de gedupeerde ondernemingen is de nieuwe kapsalon Wellness for Hair. Eigenaresse mevrouw Van der Vegte is door omstanders samen met haar klanten uit de salon gehaald en is volkomen buiten spel gezet door deze omstandigheden. Ik kwam net een beetje uit de startersdip, en nu dit, aldus Van der Vegte. Enorme water- rook- en brandschade, het instortingsgevaar van het buurpand en het verbod haar salon te mogen betreden maken het onmogelijk om te ondernemen. Het is hartverwarmend dat klanten sms-jes, mailtjes, en persoonlijke berichten voor mij achterlaten, vertelt Van der Vegte. Er zijn zelfs klanten die mee hebben geholpen de inventaris te redden.

De kapsalon blijft ondanks de tegenslag positief en komt op afspraak bij de klanten thuis. Vanaf komende dinsdag zal de salon opgeknapt en schoon gemaakt worden, om te streven naar een heropening op woensdag 8 juni a.s.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Gedupeerde kapsalon bezoekt klanten thuis”

  1. wat een goed initiatef en een positieve instelling heeft deze vrouw. niet bij de pakken neerzitten, ik hoop dat u er veel clandizie aan over houdt

  2. Mijn moeder en dochter zijn er vaste klant, en zeer tevreden, ’t is dat ik bijna kaal ben anders ging ik er ook heen, en dan niet voor 1 keer 😉
    hopelijk komt het allemaal snel weer goed, sterkte gewenst 🙂

Reacties zijn gesloten.