Zet ‘m op 11-Tour donderdag 7 juli in Zwolle

Zwolle – In de maanden juli en augustus trekt RTV Oost voor het derde achtereenvolgende jaar door de provincie met de ‘Zet ‘m op 11-Tour’. Vanuit 45 Overijsselse steden en dorpen verzorgt RTV Oost een dag lang live radio- en televisie-uitzendingen. Donderdag 7 juli strijkt de ‘Zet ‘m op 11-Tour’ neer op het Rodetorenplein in de binnenstad van Zwolle.

De inwoners worden opgeroepen om een bijdrage te komen leveren aan de live uitzendingen. Dat kan door vanaf 12.00 uur langs te komen op de RTV Oost locatie en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, te vertellen over een hobby of liefhebberij, een muziekinstrument te bespelen of gewoon ergens je hart over te luchten. Onderwerpen kunnen ook tevoren worden gemaild naar 11@rtvoost.nl.


Live uitzendingen

Radio Oost begint al om 07.50 uur met live bijdragen. De uitzending van TV Oost begint om 12.00 uur, met live beelden vanuit Zwolle en elk heel uur een live lokaal journaal. Tijdens de uitzendingen heeft het publiek gelegenheid om een SMS-bericht te sturen dat in beeld te zien is. Het bezoek van de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ wordt afgesloten met een live uitzending van 17.20 tot 18.00 uur, waarin met lokale gasten wordt teruggeblikt op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 20.20 en 23.20 uur.

Vangspel

Tijdens de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ zijn er elke dag fantastische prijzen te winnen in het ‘Zet ‘m op 11 Vangspel’. Heeft u TV Oost op 11 gezet en wilt u meedoen aan het spel? Stuur dan een e-mail naar op11@rtvoost.nl met uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Op www.rtvoost.nl/11 is het volledige schema van de Zet-‘m-op-11-tour te vinden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Zet ‘m op 11-Tour donderdag 7 juli in Zwolle”

  1. oh my…. Bestaat dat nog? Dat je je zender op een bepaald nummertje wil hebben staan?

    En dan staat ie op 11… Wat dan? Als er niks boeiends op is, kijkt er nog steeds niemand naar. En als je wel wat boeiends uitzend, gaan mensen ook wel kijken als ie op 99 staat.

    Volgens mij moet het marketingmannetje van RTV Oost nodig met pensioen…

Reacties zijn gesloten.