Sfeervol optreden van De Dijk

Zwolle – Donderdag 30 juni j.l. trad De Dijk met kopman Huub van der Lubbe op in een uitverkocht Hedon. De zaal hoefde vanaf het allereerste begin niet meer opgewarmd te worden. Enthousiast werden de bekende nummers woord voor woord meegezongen.

img_6243_copy.jpg

Het optreden was een mix van nieuwe nummers, oude nummers en heel oude nummers. In oktober (dan komt ook de nieuwe cd uit ) bestaat de band alweer 30 jaar en uit heel die periode kwamen nummers voorbij. Zoals “Dansen op de Vulkaan” en “Bloedend Hart”. Oude nummers maar ze zorgen er nog steeds voor dat het dak er af gaat.

img_6119_copy.jpg

img_6159_copy.jpg

Aan het publiek te zien spreekt De Dijk nog steeds mensen van verschillende leeftijden aan. Soms is het een beetje bevreemdend om mensen een nummer te zien meezingen dat even oud is als zij zelf zijn.

 img_6175_copy.jpg

img_6199_copy.jpg

img_6220_copy.jpg

img_6239_copy.jpg

Na het optreden zoals gebruikelijk een toegift. Daarna echter nog een toegift waarbij na elk nummer even overlegd moest worden wat het volgende nummer zou worden. Geen ander woord nodig dan “Geslaagd”.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Sfeervol optreden van De Dijk”

  1. @Admin:
    Was de schrijver van dit stukje al wakker toen hij/zij dit schreef?

    De zaal was hoefde

    kwamen zummers coorbij

    😀

    ——————————————————————-
    Admin: Aangepast!!!

  2. Flau dat je zo afgeeft op deze vrijwilligers. Ze maken dit weblog wel met 100% inzet en krijgen er helemaal niets voor. Alleen bij verkoop van de website delen ze mee in de overwinst

  3. De Dijk is voor mij toch meer een band wat ik moet horen.

    Die spastische bewegingen en de vreselijke gezichten die de zanger trekt. Man man man, kan hij wel denken dat hij de Nederlandse Joe Cocker is, het is geen gezicht.

Reacties zijn gesloten.