Het weer: vooral zonnig

Zwolle – Dinsdag belooft het vrijwel overal zonnig te worden. Alleen in het Waddengebied is er wat meer bewolking aanwezig. Later op de dag krijgt het zuidwesten te maken met sluierbewolking, door nadering van een storing. De temperatuur loopt flink op; het wordt 20 graden vlak aan zee tot ruim 25 in het binnenland. Er staat nauwelijks wind. Langs de kust kan er in de middag een zeewindje opsteken. In de avond wordt de bewolking vanuit het zuidwesten dikker en in de nacht kan er in Zeeland al een eerste bui voorkomen. De minima liggen rond 14 graden.

04-07-2011_weerfoto__zwolle_gezien_vanuit_ziekenhuis_de_wezenlanden.jpg

Zwolle vanuit Isala Klinieken locatie Weezenlanden

Woensdag trekken de buien verder over het land. Gedurende de middag worden de buien actiever en is vooral in het binnenland ook kans op onweer. De temperatuur ligt daarbij tussen 20 graden aan de kust tot nog 23 graden in het oosten. De dagen daarna is het licht wisselvallig; zon, wolken en af en toe een bui. Het wordt overdag gemiddeld 22 graden en in de nachten een graad of 13. Daarmee zijn de temperaturen vrij normaal voor begin juli.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Het weer: vooral zonnig”

  1. overal zonnig? waar dan of hangt hier een buurtwolk>:( kan op 1 hand tellen hoe vaak ik de zon heb gezien vanmorgen:'( hoop dat het vanmiddag wat beter wordt 8)

Reacties zijn gesloten.