Sunnery James & Ryan Marciano naar Hedon

Zwolle – University of Dance (UOD) presenteert zaterdag 23 juli met trots het internationale DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano. Zwols poppodium Hedon opent speciaal voor de zomereditie van het populaire dancefeest haar deuren tijdens de zomerstop.

De heren zullen een DJ set van maar liefst 2 uur draaien, waarbij ze vocaal ondersteund worden door niemand minder dan MC Bizzey. Yellowclaw, Chanson & Arvil G, resident dj’s Casper Grey en Mark Larocca en vers talent Timo-T zullen eveneens acte de présence geven. Het is bijzonder dat de Sunnery James & Ryan Marciano Zwolle aandoen, want de heren staan inmiddels main stage op wereldwijde festivals en worden door de Swedish House Mafia regelmatig geboekt voor de Pacha op Ibiza. De vorige keer dat Sunnery James en Ryan Marciano op UOD stonden was het dik uitverkocht en keren nu op veler verzoek terug naar het Zwolse dancefeest.

Three is the magic number weten Jim Aasgier, Nizzle en Bizzey al een tijdje en daarom strijken ze gezamenlijk neer in het muzikale concept Yellow Claw. Jim Aasgier en Nizzle brengen jou een energieke sound die je constant op de dansvloer houdt. Een sound die even vernieuwend als vertrouwd is, maar die met veel liefde en skills wordt gebracht door het DJ duo. Bizzey brengt met zijn zwoele olijfoliestem de avond vocaal naar een nachtelijk hoogtepunt. Yellow Claw blijkt een succesvol concept met een maandelijkse uitverkochte avond in de Jimmy Woo(Amsterdam), en een goedlopende landelijke tour met uitstapjes naar het buitenland.

Tevens staan de heren Chanson & ArviI G op het programma, deze heren hebben onlangs een release gehad op het Sneakerz Muzik Label met hun track ‘Everytime’. Daarnaast zijn de heren vaste waarden van het Dirk Deluxe concept in Metropool Hengelo.

Mark LaRocca is UOD residence van het eerste uur, en was bij de eerst editie ook al aanwezig. Casper Grey kennen we van "Even Dansen" en is inmiddels vaste waarde geworden van UOD. Timo-T is als talent toegevoegd aan de line-up en er wordt veel van hem verwacht. De Wonderboys VJ’s zullen de avond grafisch aan elkaar mixen.

UNIVERSITY OF DANCE

Met: SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO (2HR-SET) / YELLOW CLAW / CHANSON & ARVIL G / CASPER GREY / MARK LAROCCA / TIMO-T

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 23 juli
Open : 22:00 uur
Aanvang : 22:00 uur
Entree : € 12,50 (excl. € 1,- servicekosten)
Leeftijd : 18+

Kaarten zijn direct te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle. University of Dance is een initiatief van Hedon & Studentertaiment, waarbij Dirk Deluxe het concept levert.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)