Het Geheim van Graaf Sassendonk op herhaling

Zwolle – De spanning stijgt in Zwolle… het ‘Geheim van Graaf Sassendonk’ komt er weer aan. Bij deze stoere kidsontdekkingstocht gaan kinderen tussen de 9 en14 jaar gewapend met PDA, digitale camera en mobiele telefoon op zoek naar het geheim van Graaf Sassendonk. Tijdens de spannende opdrachten kom je in geheime ruimtes ver onder de grond en langs mysterieuze plekken in de binnenstad.

graaf_7.jpg

Met PDA, digitale camera en mobiele telefoon gaan de kinderen op zoek naar het grote geheim dat Graaf Sassendonk in Zwolle verstopt heeft. Onderweg gaan ze aan de slag met diverse spannende opdrachten, in geheime ruimtes ver onder de grond of juist hoog boven de stad. Misschien moet je wel de Peperbus beklimmen…of geheime codes ontrafelen. Ga jij het goedbewaarde geheim van Graaf Sassendonk ontmaskeren? Terwijl de kids op onderzoek uitgaan kunnen de ouders lekker gaan shoppen of genieten op een terras. Tijdens Zwolle Zomer ontvangen alle ouders de gratis Zwolle ZomerUITpas, boordevol kortingen. Het spel is in de maanden juli en augustus iedere week te spelen op dinsdag-, woensdag-, en donderdagmiddag van 13.30-16.00 uur.

Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op www.graafsassendonk.nl of kom langs in de VVV winkel, Grote Markt 20, Zwolle. Prijs: € 11,- p.p. Reserveren via www.graafsassendonk.nl

Graaf Sassendonk is een ideaal uitje voor deze zomer. Als je op de camping staat of (nog) niet op vakantie bent. Ga dus snel naar www.graafsassendonk.nl en reserveer de tocht. De tocht is geschikt voor kinderen van 9 t/m 14 jaar en nu ook mogelijk voor verjaardagsfeestjes en groepsboekingen.

Het Geheim van Graaf Sassendonk is een project van Zwolle Marketing/VVV Zwolle en is mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, EFRO, GO: Gebundelde Innovatiekracht Gelderland&Overijssel, Gemeente Zwolle, Zwolle – Kampen Netwerkstad, Provincie Overijssel en VVV Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)