15-Jarige aangehouden op verdenking koperdiefstal

Zwolle – Op woensdagmiddag 20 juli is op de Tormentilweg een 15-jarige Zwollenaar aangehouden die verdacht wordt van koperdiefstal cq. heling. De politie kreeg de melding dat twee jongens op de Tormentilweg reden met een sporttas met daarin diverse koperkabels.

politie_logo_4.jpg

Bij het zien van de politie ging één jongen er op een scooter vandoor. De 15-jarige jongen fietste ook direct weg, maar kan even later aangehouden worden. De jongen bleek ook op een elektrische fiets te zitten die vermoedelijk van diefstal afkomstig is. De jongen is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “15-Jarige aangehouden op verdenking koperdiefstal”

  1. Als ze 15 jaar zijn en zich al op het pad van koperdiefstal/fietsendiefstal voorzie ik (helaas) een slechte toekomst voor deze boys.

  2. Twee jongetjes… scootertje… Het zal mijn niet verbazen als deze twee gastjes deze en vorige week al twee keer door kennissen van me van hun erf gestuurd zijn. Liepen ze om huis te snuffelen, op zoek naar het station (ja, die zit hier ook echt in de buurt) en de tweede keer omdat ze dachten dat daar een vriendin van ze woonde.

    Het vervelende is dat de politie niet wilde komen, omdat ze nog niet in overtreding waren.

  3. Bericht door Wilbert, op 21 juli 2011 om 14:53
    Twee jongetjes… scootertje… Het zal mijn niet verbazen als deze twee gastjes deze en vorige week al twee keer door kennissen van me van hun erf gestuurd zijn. Liepen ze om huis te snuffelen, op zoek naar het station (ja, die zit hier ook echt in de buurt) en de tweede keer omdat ze dachten dat daar een vriendin van ze woonde.

    Nou dan weet je het wel wat voor een soort het is.

  4. heey mensen
    er staat de jongen word verdacht hoor er is geen zeker heid dat hij het heeft gedaan
    maar ik horde dat deze 15 jarige al vrij is maar dat staat er natuurlijk weer eens niet bij
    gr arno

  5. Jammer dat er niet bij staat welke etnische achtergrond deze verdachte heeft. Dat had een veelvoud aan (veelal dogmatische) reacties teweeg hebben kunnen brengen. Dat was weer smullen geblazen.

    Oh, begrijp ik het verkeerd? Het feit dat de etnische achtergrond er niet bij vermeld staat houdt dus in dat het een autochtone dader was? Vandaar.

  6. Ik denk inderdaad dat het hier om een autochtone dader gaat. Koperdiefstal zie je volgens mij niet zoveel onder de allochtone medemens. Nee, dat is meer iets voor de Tokkies onder ons!

    Arno…je hebt gelijk…het zijn verdachten. Maar het zaakje stinkt wel aan alle kanten!

  7. Ik denk inderdaad dat het hier om een autochtone dader gaat. Koperdiefstal zie je volgens mij niet zoveel onder de allochtone medemens. Nee, dat is meer iets voor de Tokkies onder ons!

    Arno…je hebt gelijk…het zijn verdachten. Maar het zaakje stinkt wel aan alle kanten!

Reacties zijn gesloten.