Zwolle middelpunt op 3e Dag van de Duurzaamheid

Zwolle – De 3e editie van de Dag van de Duurzaamheid wordt dit jaar op vrijdag 11 november (11-11-11) gehouden. De Dag van de Duurzaamheid is een jaarlijks initiatief van Urgenda. Op deze speciale dag organiseert het platform Duurzaam Gebouwd met de Provincie Overijssel en Dutch Green Building Council het Duurzaam Gebouwd Congres in Zwolle.

Op de Dag van de Duurzaamheid verenigen overheid en bedrijfsleven uit heel Nederland zich in Zwolle om zich te verdiepen in het thema duurzaamheid. Het congres wordt gehouden in theater De Spiegel en kent een uitgebreid dagprogramma van sprekers, netwerkmomenten en workshops. Dit congres is voor professionals vanuit overheid en bedrijfsleven een unieke mogelijkheid om kennis te maken met visie en praktijkcasus over duurzame materialen, duurzaam bouwen en duurzame energie.

 

Programma en Kennisplein

Het programma is samengesteld met aansprekende keynote sprekers en maar liefst 10 workshops. De sprekers en de workshops worden vanaf 17 augustus via www.duurzaamgebouwd.nl bekend gemaakt.

Partners en sponsoren

Het Duurzaam Gebouwd Congres is dit jaar een samenwerking tussen de Provincie Overijssel, Dutch Green Building Council, Congresstad Zwolle en Duurzaam Gebouwd. Hoofdsponsor is Unica Installatietechniek BV. Er worden ca. 400 deelnemers uit heel Nederland verwacht.

Deelname

Informatie over deelname als bezoeker of sponsor kunt u opvragen via info@duurzaamgebouwdcongres.nl

Het jaarlijks congres is een initiatief van het platform Duurzaam Gebouwd en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met een Provincie en andere partners. De Provincie Noord-Holland (2009) en Noord-Brabant (2010) gingen de Provincie Overijssel voor.

Over Congresstad Zwolle

Congresstad Zwolle streeft ernaar om het concept ‘de stad als gastheer’ zo goed mogelijk in de markt te zetten en samen met haar partners te zorgen voor een unieke congresbeleving in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)