Zwolse Fietsvierdaagse van start gegaan

Zwolle – Dinsdagmiddag is bij de BDG-sporthal aan de Van der Heijdenstraat in Zwolle Zuid de jaarlijkse Zwolse Fietsvierdaagse van start gegaan. Vier dagen kunnen de fietsliehebbers volop genieten van de omgeving van Zwolle: de Veluwe, de Sallandse Heuvelrug, de Noordwesthoek en de kleine plaatsjes langs de IJssel. Er waren dinsdag 100 inschrijvingen, en dat was 20 minder dan voorgaand jaar. Het regenachtige weer zal daarbij een rol gespeeld hebben.

26-07-2011_inschrijving_fietsvierdaagse_2.jpg

Elke dag gaat de tocht door een ander gebied, en omdat de startplaatsen aan de rand van Zwolle liggen, wordt fietsen door de stad vermeden, ook bij de kortere afstanden.  De te rijden afstanden zijn 20, 40 en 60 km per dag. Er wordt deelnemers de gelegenheid geboden om onder begeleiding 40 km per dag te fietsen bij een snelheid van 15 km per uur. Deze groep vertrekt om 11.00 uur vanaf de startlokatie van de dag. De opbrengst gaat naar een goed doel, ENVIT, Eerste Nederlandse Visueel gehandicapten Tandemclub.

26-07-2011_inschrijving_fietsvierdaagse_1.jpg

26-07-2011_inschrijving_fietsvierdaagse_3.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Zwolse Fietsvierdaagse van start gegaan”

  1. komende dagen beter weer dus allemaal meedoen ,met kinderen ,buren,kennissen etc de tocht gaat o.a naar het mooiste dorp van Overijssel Zalk

Reacties zijn gesloten.